pytanko mam takie za kolege, który zakupił sobie G-Klase z myślą o wyjazdach na rybki i nie bardzo mu sie podoba, że bryka jest podniesiona !!!! (różne są gusta ) i szuka teraz oryginalnych sprężyn (z normalną fabryczną wysokością)
może ktoś ma takowe w garage i mu zawadzają, albo może chce się zamienić na takie trochę dłuzsze. nie mam pojęcia czy te sprężyny były wydłużane, czy może to jakieś OME jest
zainteresowanym zamiana lub oddaniem (sprzedaniem) oryginalnych sprężyn podam tel do gościa na priva
bryka to : G-KLASA z 1990 roku z motorem 3.0 Diesel bez turbo
sprężyny do G KLASA
Dzwoń do Rudego z podjuch gucio handluje częściami do mercedesa i jeździ g klasą z tego, co wiem ma sporo części do tego modelu jak chcesz to dzwoń Mariusz 602 310 338
Wrangler YJ 4 l
Defender 110 td5
Jeep Comanche MJ 4 l
Toyota HDJ 80
Same Legendy
---------------------------------------
Lepiej być człowiekiem który głośno przeklina...niż małym, cichym skurwysynem ....
Defender 110 td5
Jeep Comanche MJ 4 l
Toyota HDJ 80
Same Legendy
---------------------------------------
Lepiej być człowiekiem który głośno przeklina...niż małym, cichym skurwysynem ....
a jakbyś dalej szukał to w gelendach zakochani są koledzy z lubuskiego - napisz na http://www.nowy4x4dwor.pl/ co chwila jakaś się tam przerabia to pewnie chętnie wymienią dobre na lepsze
GR '96
Wróć do „Instytut Zmotologii Terenowej”