Witam,
gdzie w okolicy Szczecina są dostępne usługi galwanizacyjne?
Chodzi głownie o chromowanie.
Pozdrawiam
Galwanizacja-Szczecin
Re: Galwanizacja-Szczecin
Robert H. pisze:Witam,
gdzie w okolicy Szczecina są dostępne usługi galwanizacyjne?
Chodzi głownie o chromowanie.
Pozdrawiam
wiskord Żydowce
i między Warzymicami a Będargowem przy przejezdzie kolejowym
Nie chromujcie nic wartosciowego w dawnym Wiskordzie, ja juz tam zniszczylem pare elementow, wszystko stracilo polowe grubosci, na chromie widac mocne rysy od szlifowania i wszystko rdzewieje po roku, miedz pod spodem byla tylko w teorii.
Jest taniej niz normalnie wiec jesli dla kogos na pierwszym miejscu jest cena a pozniej dlugo nic to moze byc.
porzadny chrom mozna polozyc w Poznaniu np motochrom.pl, Wroclawiu czy Warszawie
Mabo ma z tego co wiem tylko cynkowanie ogniowe - nadaje sie do ram i innych solidnych elementow, nie jest to specjalnie estetyczne ale swietnie zabezpiecza
ocynk galwaniczny jest na 5-go lipca, na Santockiej, w Warzymicach
Jest taniej niz normalnie wiec jesli dla kogos na pierwszym miejscu jest cena a pozniej dlugo nic to moze byc.
porzadny chrom mozna polozyc w Poznaniu np motochrom.pl, Wroclawiu czy Warszawie
Mabo ma z tego co wiem tylko cynkowanie ogniowe - nadaje sie do ram i innych solidnych elementow, nie jest to specjalnie estetyczne ale swietnie zabezpiecza
ocynk galwaniczny jest na 5-go lipca, na Santockiej, w Warzymicach
'77 Dodge M880 (W200)
Wróć do „Warsztaty samochodowe”