O paleniu papierosów Polaków dyskusje
[quote="piotr b"]a ja nie palę i nigdy nie paliłem ,ale trochę szkoda mi palaczy ... , to tak jakby nam sprzedawali samochody ,dobrze na tym zarabiali (vat,akcyza itp.),ale poruszać się można by było nimi tylko po własnym podwórku :566
mi też szkoda palaczy wierz mi ale tylko tych na oddziałach bez płuca a widziałam nie jedno a najgorsze jest to zwe bez płuca z drenami i ssakiem i w toalecie widziałam jak palą dalej ,masz racje naprawdę trzeba ich załować są biedni jestem żywym przykładem że można rzucić palenie nie robie tego od 13 lat ale trzeba CHCIEĆ,pozdrawiam
mi też szkoda palaczy wierz mi ale tylko tych na oddziałach bez płuca a widziałam nie jedno a najgorsze jest to zwe bez płuca z drenami i ssakiem i w toalecie widziałam jak palą dalej ,masz racje naprawdę trzeba ich załować są biedni jestem żywym przykładem że można rzucić palenie nie robie tego od 13 lat ale trzeba CHCIEĆ,pozdrawiam
Agnieszka
Zaczynasz dostrzegać, że gdzieś dzwonią, jeszcze tylko nie wiesz, w którym kościele.kaniesia pisze:...a ty słyszałeś o demokracjii która mamy bo ja tak ale u nas tylko na papierze...
Podstawą tejże demokracji jest własność prywatna, którą dyskutowana ustawa narusza.
Czyli jak przegłosujemy większością, że taka oto wola ludu, to będziesz we własnym domu chodzić tylko i wyłącznie w sraczkowatym sweterku w różowe groszki?
Nie mylmy pojęć
Jeśli coś się nie daje naprawić, to znaczy, że nie było zepsute.
4.2 DONKEY
4.2 DONKEY
cookie pisze:ale naprawdę nie potrzebnie Są wolnymi ludźmi i naprawdę mają rozumek i wiedzą że tak się może skończyć. Jeszcze raz apeluję o rozsądek w opiece Państwa nad obywatelami. Bo wszystko można próbować wytłumaczyć troską.
Tak na marginesie jak wyobrażasz sobie ściemę w dwóch różnych pomieszczeniach?
wyjście na 2 minuty na papierosa to tyle co co wyjście do toalety czy to tak wielka różnica ,co do aut to nie wiem petio ,ale wchodzi jakś ustawa o alkoholu więc zostaje nam soczek zresztą pyszny w Mefisto i herbatka oczywiście żartowałam pozdrawiam Andrzeyu
Agnieszka
http://www.youtube.com/watch?v=m00udFijVf0
myślę że to odpowiedni kawałek na podsumowanie
myślę że to odpowiedni kawałek na podsumowanie
gdyby papireosy nie były tak szkodliwe jak są -wiem wiem jest wiele innych używek i produktów codziennego uzytku które szkodzą a używamy i jemy-to bym zbastowała ale nic nie poradze że mam takie zdanie oto moje podsumowanie ,temat uważam za rzeką i zakończony ,każdy robi ze swoim zyciem co chce zbierając potem plony złe lub mniej dobre albo dobre ,koniec
Agnieszka