:)
Re: :)
Czy wiesz, że jeśli przestaniesz pić, twój mózg zacznie działać znacznie lepiej? Wzmacniają się zmysły - węchu, wzroku, dotyku, smaku, słuchu, a także świadomość daremności bytu, rozpacz i pragnienie śmierci.
Y61 ląg
yksehctuB
yksehctuB
-
- 4X4 Szczecin
Huta stali być powinno .
Dobre
- Tanto
- 4X4 Szczecin
- Kontaktowanie:
ot niefart... https://twitter.com/maj_retd_fox/status ... 6378091520
Suzuki SJ510 LWB '85 "Kozunia"
Mojemu sąsiadowi strasznie ciężko dogodzić. Wczoraj mi narzekał, że mam za długą trawę w ogrodzie, a dzisiaj o 4 rano, że mu kosiarka hałasuje.
*
Inżynier i antyszczepionkowiec idą przez dżunglę. Nagle widzą przed sobą most a pod nim rzekę w której roi się od krokodyli. Antyszczep pyta inżyniera czy bezpiecznie będzie przejść mostem. Ten wyjął kalkulator, miarkę, pomierzył, policzył i mówi, że na 99,7% się uda. Antyszczepionkowiec: 'To ja pierd*lę, płynę!'
*
Ryćkając babeczkę z rozszczepieniem osobowości w zasadzie uprawiasz seks grupowy.
*
Kiedy w pracy poza tobą są sami humaniści i jeden z nich wyciąga kalkulator, żeby policzyć, ile to jest 20:5, zaczynasz rozumieć znaczenie pojęcia "katastrofa humanitarna".
*
- Kochany, dzisiaj może poudajemy coś w łóżku?
- Łoooo, jasne że tak!
Godzinę później, on pyta:
- Podpowiedz mi, Basiu, co udawałaś: kłodę, mumię czy posąg?
*
Chyba się starzeję. Kiedyś przychodziły do mnie maile z ofertami powiększenia penisa, teraz - z ofertami powiększenia emerytury.
*
ó.
*
Inżynier i antyszczepionkowiec idą przez dżunglę. Nagle widzą przed sobą most a pod nim rzekę w której roi się od krokodyli. Antyszczep pyta inżyniera czy bezpiecznie będzie przejść mostem. Ten wyjął kalkulator, miarkę, pomierzył, policzył i mówi, że na 99,7% się uda. Antyszczepionkowiec: 'To ja pierd*lę, płynę!'
*
Ryćkając babeczkę z rozszczepieniem osobowości w zasadzie uprawiasz seks grupowy.
*
Kiedy w pracy poza tobą są sami humaniści i jeden z nich wyciąga kalkulator, żeby policzyć, ile to jest 20:5, zaczynasz rozumieć znaczenie pojęcia "katastrofa humanitarna".
*
- Kochany, dzisiaj może poudajemy coś w łóżku?
- Łoooo, jasne że tak!
Godzinę później, on pyta:
- Podpowiedz mi, Basiu, co udawałaś: kłodę, mumię czy posąg?
*
Chyba się starzeję. Kiedyś przychodziły do mnie maile z ofertami powiększenia penisa, teraz - z ofertami powiększenia emerytury.
*
ó.
Y61 ląg
yksehctuB
yksehctuB
Jasiu dostaje pod choinkę ciuchcię od ojca. Ojciec ogląda telewizję i nagle słyszy:
- Wsiadać cholera, wsiadać!
Idzie szybko do pokoju i mówi:
- Jasiu jak jeszcze raz przeklniesz to inaczej pogadamy!
Nie mija minuta, a tu słychać:
-Wsiadać cholera, wsiadać!
Ojciec wchodzi do pokoju zdenerwowany i mówi:
- Jeśli w ciągu godziny usłyszę brzydkie słowo, zabiorę Ci kolejkę!
Mija trzydzieści minut, mija godzina i słychać:
-Wsiadać cholera, bo przez tego barana mamy godzinę spóźnienia!
- Wsiadać cholera, wsiadać!
Idzie szybko do pokoju i mówi:
- Jasiu jak jeszcze raz przeklniesz to inaczej pogadamy!
Nie mija minuta, a tu słychać:
-Wsiadać cholera, wsiadać!
Ojciec wchodzi do pokoju zdenerwowany i mówi:
- Jeśli w ciągu godziny usłyszę brzydkie słowo, zabiorę Ci kolejkę!
Mija trzydzieści minut, mija godzina i słychać:
-Wsiadać cholera, bo przez tego barana mamy godzinę spóźnienia!