Pinokio postanowił pozostać w celibacie po tym, jak chłopaki powiedziały mu, że przy r*uchaniu, trzeba się mierzyć z kobiecym bobrem.
Pomocnicza jednostka wojskowa w Jawidzu. Głucha noc, noc głucha. Sierżant Wiesław Erchuć wraca do domu. W sypialni, w łóżku zastaje żonę swą Leokadię w sytuacji niedwuznacznej z kapralem Edwardem Lulejką.
- Żesz kurw*a jego mać! – krzyczy Wiesław, dobywając ręczną broń palną. – Chodź no chujk*u do kuchni, tam cię zajebi*ę!
Kapral posłusznie udaje się do kuchni wraz z sierżantem.
- Edek, zrobim tak – mówi cicho Wiesiek. – Strzelę dwa razy, obaczym do kogo ta szmata Leokadia przyleci. Jeśli do ciebie - bierz ją, jeśli do mnie - zastanowię się, gdyż kocham ją niemożebnie...
- OK – zgadza się Edward.
Wiesław strzela dwa razy. Cisza.... Po chwili z sypialni słychać głos Leokadii:
- Kamilciu, wyłaź z szafy! Te dwa debile się zastrzeliły!
Kanaliki nasienne w jądrach mają łączną długość 250 metrów.
Teraz powiedzenie "zrobić komuś z jaj druty telegraficzne" nabiera sensu.
Po niespotykanie burzliwej nocy - młodzieniec z dziewczyną - w doskonałym nastroju szykują się rankiem do pójścia do pracy.
Chłopak ubierając podkoszulek, kręcąc głową z niedowierzaniem, z uśmieszkiem pod wąsem zwraca się do dziewczyny:
- Siedemnaście razy podczas jednej nocy!!! A sił mam jakbym się właśnie obudził po samotnym, 24-rogodzinnym śnie! Nigdy mi się nic takiego nie zdarzyło!!!
Dziewczę tylko uśmiecha się pod nosem.
- Podwieziesz mnie do pracy? Ty supermanie? - pyta zalotnie.
- Oczywiście. A gdzie pracujesz?
- Na Nowogrodzkiej, w Centralnym Laboratorium Antydopingowym, kochanie...
Wilk wrzeszczy do wilczycy świeżo po porodzie:
- CZEMU NASZ SZCZENIAK MA RUDĄ KITĘ TY SUKO?!?
- Czego się drzesz, to pewnie te, no, anomalie genetyczne...
- JAKIE ANOMALIE!!! CO TY MI TU WCISKASZ!!! TAKIE RZECZY SIĘ NIE ZDARZAJĄ!!!
- A tam nie zdarzają, patrz, ty na ten przykład masz wielkie rogi...
Po nieudanej próbie wskrzeszenia "Alternatyw", władze telewizyjnej "Jedynki" postanowiły ożywić "Misia Uszatka". Miś miał założyć przykładną rodzinkę z uroczą panią Misiową, a dzieci przed TV miały śledzić ich losy. Niestety po wyciągnięciu z magazynu, okazało się, że Miś nie tylko uszko ma klapnięte.
Kobieta w łatwy sposób może sprowokować mężczyznę do zdrady, wystarczy, że wyjdzie za niego za mąż.
i?
wpół do Wibrysa, to nie jest siódma minut piętnaście!!!!