Tamlin pisze:Dziękuje wszystkim co byli i dobrze się bawili.
Dzięki za fajną imprezę, ja się naprawdę dobrze bawiłam...za sterami Patrola, tak dla odmiany
Andrzey pisze:kisiel pisze:Miastek, miales dostac wszystkie browary,ktore ja mialem dostac , bo ja w koncu niepiwujący, ale jak widac nic z tego nie wyszlo
Zaraz, zaraz z tym ulżeniem Ci z browarami to był mój pomysł, też trochę pobiegałem ze zbloczem
nissan7 pisze:Andrzey pisze:kisiel pisze:Miastek, miales dostac wszystkie browary,ktore ja mialem dostac , bo ja w koncu niepiwujący, ale jak widac nic z tego nie wyszlo
Zaraz, zaraz z tym ulżeniem Ci z browarami to był mój pomysł, też trochę pobiegałem ze zbloczem
ilu chetnych do moczenia ryja w kiślowym browarze
Jasiu pisze:Przeczytałem wszystko i moje zdanie jest takie, że off-road każdy pojmuje inaczej.
Dla jednego off-road to wyjazdy na rajdy przeprawowe i zdobywanie pucharów, dla innego objeżdzanie okolicznych poligonów a dla trzeciego wyprawa do rumunii albo do mongolii.
Jeżeli to wszyscy zrozumieją to będzie łatwiej.
usabil pisze:Jasiu pisze:Przeczytałem wszystko i moje zdanie jest takie, że off-road każdy pojmuje inaczej.
Dla jednego off-road to wyjazdy na rajdy przeprawowe i zdobywanie pucharów, dla innego objeżdzanie okolicznych poligonów a dla trzeciego wyprawa do rumunii albo do mongolii.
Jeżeli to wszyscy zrozumieją to będzie łatwiej.
Bardzo mądre wyważone zdanie, tak trzymać' HOWK'
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 48 gości