rejestracja na forum
a czemu nie podoba się skórka "offroad"???
czy dlatego że wszelkie linie wychodzą bardzo grube i do tego w kolorze czarnym?? Jeżeli tak to jest to dziwne bo u mojej siostry która na kompie ma Viste skórka wygląda OK, na moim kompie gdzie jest XP wygląda jak forum pogrzebowe
Jak ktoś chce zmienić skórkę/styl to niech tu napisze. Ja pozmieniam ręcznie
czy dlatego że wszelkie linie wychodzą bardzo grube i do tego w kolorze czarnym?? Jeżeli tak to jest to dziwne bo u mojej siostry która na kompie ma Viste skórka wygląda OK, na moim kompie gdzie jest XP wygląda jak forum pogrzebowe
Jak ktoś chce zmienić skórkę/styl to niech tu napisze. Ja pozmieniam ręcznie
....
DZIEKUJE....
ja mam ale pewnie pomyliłes z irasem.....
Białych przybywa....
ja mam ale pewnie pomyliłes z irasem.....
Białych przybywa....
Mężczyzni nigdy nie dorastają , tylko im zabawki drożeją...( cyt.)
www.4x4-zachodniopomorskie.pl
DBAŁOŚC O DOBRE IMIĘ SRODOWISKA OFF ROAD POWINNA BYC PRIORYTETEM NASZYCH DZIAŁAŃ
www.4x4-zachodniopomorskie.pl
DBAŁOŚC O DOBRE IMIĘ SRODOWISKA OFF ROAD POWINNA BYC PRIORYTETEM NASZYCH DZIAŁAŃ
Re: rejestracja na forum
Proszę admina/ów czy da się zamieścić info gdzieś przy rejestrowaniu na forum info 'SPRAWDŹ SPAM'?
Dociera do nas masa pytan że logowanie nie da się nie ma emaila... Oczywiście jest tylko w spamie
Dociera do nas masa pytan że logowanie nie da się nie ma emaila... Oczywiście jest tylko w spamie
Nissan Patrol GQ
Chłop o emailu k-atlachowicz@wp.pl za cholere nie może się zalogować. Pokazuje mu cały czas błędy Email, Panie Adminie sprawdzi to Pan
Nissan Patrol GQ
- Tanto
- 4X4 Szczecin
- Kontaktowanie:
nie dziwię się że wywala mu błąd, mamy w bazie danych tylko dwóch użytkowników którzy mają w e-mailu ciąg znaków "*wicz*wp.pl" i żaden z nich nie ma takiego adresu jak podałeś. Nikogo ostatnio nie kasowaliśmy (przynajmniej ja) więc jest duże prawdopodobieństwo że rejestrował się na inny e-mail.
Suzuki SJ510 LWB '85 "Kozunia"
Wróć do „Działanie strony i forum”