:)
Re: :)
Dla tych, co ich coś tam boli
Nostalgia już nie jest tym co kiedyś...
Brak skarg do producentów spadochronów nie oznacza, że spadochron jest dobry.
**
Moja druga teściowa jest znacznie bardziej pojętna od pierwszej. Zrozumiała za pierwszym zamachem.
*
Zawsze byłem w gorącej wodzie kąpany. Ponoć znaleziono mnie w pierogu z kapustą.
.
Rozmawiają dwa karasie:
- Nie uwierzysz! Ale wędkarz któremu się urwałem, ważył nie mniej niż 120 kilogramów!!!
Nostalgia już nie jest tym co kiedyś...
Brak skarg do producentów spadochronów nie oznacza, że spadochron jest dobry.
**
Moja druga teściowa jest znacznie bardziej pojętna od pierwszej. Zrozumiała za pierwszym zamachem.
*
Zawsze byłem w gorącej wodzie kąpany. Ponoć znaleziono mnie w pierogu z kapustą.
.
Rozmawiają dwa karasie:
- Nie uwierzysz! Ale wędkarz któremu się urwałem, ważył nie mniej niż 120 kilogramów!!!
Y61 ląg
yksehctuB
yksehctuB
- No i jaki jest w łóżku?
- Świetny, o takim marzyłam całe życie!
- Fajnie, to ja sobie też kupię takiego laptopa.
Jak się nazywa ssak morski o zapędach nazistowskich? Adolfin
**
Kobiety uwielbiają mężczyzn z poczuciem humoru. Okazuje się, że nie ma nic zabawniejszego, niż kilka baniek na koncie.
*
Jeżeli nie wierzycie w ludzką wytrwałość, to spójrzcie na palacza, który próbuje odpalić fajkę zepsutą zapalniczką.
.
- Słuchaj, jak ci opowiem kawał, to się normalnie posikasz.
- Doktorze, mógłby pan sobie nie żartować z mojego problemu z nocnym moczeniem się?!
..
Przyszedł geograf do psychiatry:
- Miał problem z depresją.
...
- Co mówi ksiądz po ślubie informatyka?
- Pobieranie zakończone.
....
Małżeństwa głuchoniemych mają łatwo: mąż zamyka oczy i niech żona sobie marudzi, ile wlezie.
.....
Powiedziałem mojej nowej dziewczynie, że na koncie mam od 10 do 15 milionów. Co by się zgadzało, bo mam 37 złotych.
- Świetny, o takim marzyłam całe życie!
- Fajnie, to ja sobie też kupię takiego laptopa.
Jak się nazywa ssak morski o zapędach nazistowskich? Adolfin
**
Kobiety uwielbiają mężczyzn z poczuciem humoru. Okazuje się, że nie ma nic zabawniejszego, niż kilka baniek na koncie.
*
Jeżeli nie wierzycie w ludzką wytrwałość, to spójrzcie na palacza, który próbuje odpalić fajkę zepsutą zapalniczką.
.
- Słuchaj, jak ci opowiem kawał, to się normalnie posikasz.
- Doktorze, mógłby pan sobie nie żartować z mojego problemu z nocnym moczeniem się?!
..
Przyszedł geograf do psychiatry:
- Miał problem z depresją.
...
- Co mówi ksiądz po ślubie informatyka?
- Pobieranie zakończone.
....
Małżeństwa głuchoniemych mają łatwo: mąż zamyka oczy i niech żona sobie marudzi, ile wlezie.
.....
Powiedziałem mojej nowej dziewczynie, że na koncie mam od 10 do 15 milionów. Co by się zgadzało, bo mam 37 złotych.
Y61 ląg
yksehctuB
yksehctuB
-
- 4X4 Szczecin
Prezes o tym mówiliśmy przez CB wracając z Wigilii
https://www.youtube.com/watch?v=zUmVUGpVJHM
Jak twoja pierwsza kobieta dowie się o tej drugiej, to możesz już szukać trzeciej.
Pawłow zdołał przekonać sędziego, że jako wegetarianin hodował konopie wyłącznie w celach spożywczych.
**
Zabawka niezniszczalna - to taka zabawka, którą gówniak może zniszczyć wszystkie inne zabawki.
*
- Panie doktorze, gdy rano wstaję wszystko mnie boli.
- Proszę wstawać wieczorem.
.
- Marian, chyba jestem w ciąży. Nie wiem z kim, ale mdli mnie od ciebie.
..
To uczucie, gdy jutro już dzisiaj, a ty jeszcze wczoraj...
Pawłow zdołał przekonać sędziego, że jako wegetarianin hodował konopie wyłącznie w celach spożywczych.
**
Zabawka niezniszczalna - to taka zabawka, którą gówniak może zniszczyć wszystkie inne zabawki.
*
- Panie doktorze, gdy rano wstaję wszystko mnie boli.
- Proszę wstawać wieczorem.
.
- Marian, chyba jestem w ciąży. Nie wiem z kim, ale mdli mnie od ciebie.
..
To uczucie, gdy jutro już dzisiaj, a ty jeszcze wczoraj...
Y61 ląg
yksehctuB
yksehctuB
Butchesky pisze:-
Z życia:
Mamy znajomych niedosłyszących - jak ona zaczyna za bardzo marudzić to on wyjmuje ukradkiem bateryjkę z aparatu i z uśmiechem mówi że mu się rozładowała...
Tak że tego.
Est modus in rebus.
Nad jeziorem, policja zatrzymała mężczyznę niosącego siatkę z rybami.
Zapytali mężczyznę o katrę wędkarską, i stwierdzili, że na tym akwenie nie można łowić ryb.
Mężczyzna poinformował policjantów, że to są jego prywatne ryby, z którymi przychodzi tutaj, by sobie popływały, po czym woła je i ryby wracają do siatki.
Policjanci nie uwierzyli...
Mężczyzna zaproponował, że im pokaże, że ryby są oswojone i wracają do siatki.
Policjanci zarządali by im pokazał.
Mężczyzna wypuścił ryby.
Jeden z policjantów powiedział;
PAN ZAWOŁA TE RYBY!
PANIE POLICJANCIE, JAKIE RYBY???
Zapytali mężczyznę o katrę wędkarską, i stwierdzili, że na tym akwenie nie można łowić ryb.
Mężczyzna poinformował policjantów, że to są jego prywatne ryby, z którymi przychodzi tutaj, by sobie popływały, po czym woła je i ryby wracają do siatki.
Policjanci nie uwierzyli...
Mężczyzna zaproponował, że im pokaże, że ryby są oswojone i wracają do siatki.
Policjanci zarządali by im pokazał.
Mężczyzna wypuścił ryby.
Jeden z policjantów powiedział;
PAN ZAWOŁA TE RYBY!
PANIE POLICJANCIE, JAKIE RYBY???
Nissan Patrol GQ
Polska medycyna poszła bardzo do przodu. Wyleczono raka prostaty u Anny Grodzkiej.
Facet wpisuje w Google zapytanie: "Jak rozpoznać, czy twoja żona jest wiedźmą?"
Głos z kuchni: - Nie mogłeś się wprost zapytać, Zenek?
**
Z forum: ‘Jestem początkującą matką bliźniaków i mam pytanie: jak przymocować dwa dziecięce foteliki do bagażnika na dachu?’
*
P. jest jak Volkswagen: wydziela gazy, a potem temu zaprzecza.
.
Masz nowego Volkswagena? Oczekuj wizyty kominiarza...
..
Powstaje film o Volkswagenie z Tomem Cruisem w roli głównwej: ‘Emission Impossible’.
Facet wpisuje w Google zapytanie: "Jak rozpoznać, czy twoja żona jest wiedźmą?"
Głos z kuchni: - Nie mogłeś się wprost zapytać, Zenek?
**
Z forum: ‘Jestem początkującą matką bliźniaków i mam pytanie: jak przymocować dwa dziecięce foteliki do bagażnika na dachu?’
*
P. jest jak Volkswagen: wydziela gazy, a potem temu zaprzecza.
.
Masz nowego Volkswagena? Oczekuj wizyty kominiarza...
..
Powstaje film o Volkswagenie z Tomem Cruisem w roli głównwej: ‘Emission Impossible’.
Y61 ląg
yksehctuB
yksehctuB
- Jaka jest różnica między niemiecką komedią a bombardowaniem Drezna?
- Tylko to drugie może wywołać uśmiech na twarzy...
Murzyn Sammy siedzi u fryzjera na Brooklynie w Nowym Jorku i czyta gazetę. W pewnym momencie mówi podniecony do siedzącego obok, też Murzyna:
- Man, ale okazja! - i czyta: "Przyjemna rozrywka dla białych i czarnych. Biały za $500 z gumą, czarny za $100 bez gumy".
- Naprawdę? - pyta sąsiad. - A piszą co to za rozrywka?
Sammy wzrusza ramionami.
- Hmm, jakiś.... bungee jumping...
**
Mała kawalerka na siódmym piętrze w "gomułkowskim" wieżowcu gdzieś na Mokotowie. Pózny wieczór. W łożku mąż i żona już kończą grę wstępną gdy rozlega się natarczywy dzwonek do drzwi. Zły jak diabli mąż zakrywa się ręcznikiem i otwiera. Do przedpokoju wchodzi czterech facetów w ciemnych garniturach i białych rękawiczkach, dźwigających na ramionach trumnę. Pakują się do pokoju, w którym leży wielce zdziwiona, naga kobieta, obchodzą stojący na środku stół i wychodzą. :
- Co się ku*wa dzieje ? - pyta facet
- Nic - odpowiada jeden z mężczyzn - Klatkę macie taką wąską, że nie można normalnie wykręcić z tym pudłem.
*
Poseł po numerku z prostytutką ubiera się i wyciąga z portfela 300 zł.
- Kotek, przestań! Schowaj to, ja biorę tylko dwie dychy! - mówi ona.
- Och biedactwo! Wyżyjesz z takich pieniędzy ? - zatroszczył sie poseł - Może projekt jakiejś ustawy w robocie opracuję, czy coś...
- Eeee tam, daj spokój, dorabiam sobie na boku szantażem.
.
Wchodzi chłopina do w sexshopu i pyta:
- Jakieś cuś dla początkujących.
- Na przykład Kamasutra, proszę.
- Nie dzięki, ją już czytałem. To pomoc dla kończących a ja w żaden sposób zacząć nie mogę...
..
- Przepraszam, a kto to taki tam siedzi?
- Jak to? Nie znasz Pan naszego znamienitego Superumysłu?
- Nie znam! A czym on sie zajmuje?
- Lewitacja, teleportacja, czytanie w myślach, bańki stawia...
- Co Pan mówisz? To niesamowite! A teraz to co on robi?
- Wypił pół bańki i śpi, świnia jedna...
- Tylko to drugie może wywołać uśmiech na twarzy...
Murzyn Sammy siedzi u fryzjera na Brooklynie w Nowym Jorku i czyta gazetę. W pewnym momencie mówi podniecony do siedzącego obok, też Murzyna:
- Man, ale okazja! - i czyta: "Przyjemna rozrywka dla białych i czarnych. Biały za $500 z gumą, czarny za $100 bez gumy".
- Naprawdę? - pyta sąsiad. - A piszą co to za rozrywka?
Sammy wzrusza ramionami.
- Hmm, jakiś.... bungee jumping...
**
Mała kawalerka na siódmym piętrze w "gomułkowskim" wieżowcu gdzieś na Mokotowie. Pózny wieczór. W łożku mąż i żona już kończą grę wstępną gdy rozlega się natarczywy dzwonek do drzwi. Zły jak diabli mąż zakrywa się ręcznikiem i otwiera. Do przedpokoju wchodzi czterech facetów w ciemnych garniturach i białych rękawiczkach, dźwigających na ramionach trumnę. Pakują się do pokoju, w którym leży wielce zdziwiona, naga kobieta, obchodzą stojący na środku stół i wychodzą. :
- Co się ku*wa dzieje ? - pyta facet
- Nic - odpowiada jeden z mężczyzn - Klatkę macie taką wąską, że nie można normalnie wykręcić z tym pudłem.
*
Poseł po numerku z prostytutką ubiera się i wyciąga z portfela 300 zł.
- Kotek, przestań! Schowaj to, ja biorę tylko dwie dychy! - mówi ona.
- Och biedactwo! Wyżyjesz z takich pieniędzy ? - zatroszczył sie poseł - Może projekt jakiejś ustawy w robocie opracuję, czy coś...
- Eeee tam, daj spokój, dorabiam sobie na boku szantażem.
.
Wchodzi chłopina do w sexshopu i pyta:
- Jakieś cuś dla początkujących.
- Na przykład Kamasutra, proszę.
- Nie dzięki, ją już czytałem. To pomoc dla kończących a ja w żaden sposób zacząć nie mogę...
..
- Przepraszam, a kto to taki tam siedzi?
- Jak to? Nie znasz Pan naszego znamienitego Superumysłu?
- Nie znam! A czym on sie zajmuje?
- Lewitacja, teleportacja, czytanie w myślach, bańki stawia...
- Co Pan mówisz? To niesamowite! A teraz to co on robi?
- Wypił pół bańki i śpi, świnia jedna...
Y61 ląg
yksehctuB
yksehctuB
- prezes
- Prezes 4x4 Szczecin
- Kontaktowanie:
waldekryba pisze:Prezes o tym mówiliśmy przez CB wracając z Wigilii
prezes, po prostu prezes
Na weselu było bardzo spokojne i cicho.
W restauracji było darmowe Wi-Fi.
Może i nigdy nie skakałem ze spadochronem, ale za to wielokrotnie szybko zoomowałem Google Earth
**
Nic tak nie podnosi nastroju w biurze wczesnym rankiem, jak dwie viagry wrzucone do dzbanka z kawą.
*
Jestem za równością płci.
Moja żona może robić wszystko.
Najważniejsze, żeby było smaczne.
.
Pensja jest jak samochód hybrydowy. Połowa na benzynę, połowa na prąd.
..
Nauczycielka - kobieta, która kiedyś myślała, że lubi dzieci...
W restauracji było darmowe Wi-Fi.
Może i nigdy nie skakałem ze spadochronem, ale za to wielokrotnie szybko zoomowałem Google Earth
**
Nic tak nie podnosi nastroju w biurze wczesnym rankiem, jak dwie viagry wrzucone do dzbanka z kawą.
*
Jestem za równością płci.
Moja żona może robić wszystko.
Najważniejsze, żeby było smaczne.
.
Pensja jest jak samochód hybrydowy. Połowa na benzynę, połowa na prąd.
..
Nauczycielka - kobieta, która kiedyś myślała, że lubi dzieci...
Y61 ląg
yksehctuB
yksehctuB
Co to jest dobry humor? Dobry humor jest to różnica między tym co jest w pełnej butelce a tym czego nie ma w pustej.
Ma pan alibi?
Mam, może być gotówką?
**
Jeśli zabłądzisz w tajdze, krzycz głośno!
Dzięki temu nie dasz wyginąć ussuryjskim tygrysom, których pozostało tylko 29 na świecie...
*
Chcesz, to wytłumaczę ci to na palcach. Widzisz środkowy?!
.
Nie pytaj dziewczyny czy możesz spędzić z nią noc. Możesz zostać źle zrozumiany i sobie nie pośpisz.
Ma pan alibi?
Mam, może być gotówką?
**
Jeśli zabłądzisz w tajdze, krzycz głośno!
Dzięki temu nie dasz wyginąć ussuryjskim tygrysom, których pozostało tylko 29 na świecie...
*
Chcesz, to wytłumaczę ci to na palcach. Widzisz środkowy?!
.
Nie pytaj dziewczyny czy możesz spędzić z nią noc. Możesz zostać źle zrozumiany i sobie nie pośpisz.
Y61 ląg
yksehctuB
yksehctuB
Czekamy. Kawy nie mogę się napić.
-
- 4X4 Szczecin
Maciek , Darek przez Ciebie zasnął , do pracy nie poszedł i za dniówkę obciążyć Cię gotów .
Montaż przespałem. Klient nie ma kuchni na święta.
ArmagedEon ...
ArmagedEon ...
-
- 4X4 Szczecin
BUTCHESKY Romek jedzie do Ciebie .