Jestem nowy(a) i tu się witam!!
Re: Jestem nowy(a) i tu się witam!!
Cześć, nazywam się Karol, jestem ze Szczecina i od niedawna jestem posiadaczem Patrola, na ten moment jego przeżycia terenowe są niewielkie ale mam nadzieję że wkrótce się to zmieni
Nissan Patrol 2.8 TD
- miastek
- V-ce prezes 4x4 szczecin
Miastek Off-road GARAGE
Serwis, części, akcesoria 4X4
ESCAPE wyciągarki, zawieszenia, namioty dachowe
iKAMPER local dealer
iODPERFORMANCE local dealer
NOWY ADRES!!! WARZYMICE 18B
502 599 717
SuperPatrolSuper TURBOintercooler
iKAMPER local dealer
502 599 717
Cześc, jestem stary/nowy. Jestem z wami na forum od 2007 lecz dawno się nie logowałem, więc witam się ponownie.
Jestem Radek/Radosław/Herbat
Aktualnie wożę się LR Discovery 1 (wcześniej poMiastkowym sj413 a później k260) lub złotą renatą
Z landkiem, pomimo różnych dziwnych myśli ... to autystyczna miłość, więc raczej tak pozostanie
Pozdrawiam was serdecznie
Jestem Radek/Radosław/Herbat
Aktualnie wożę się LR Discovery 1 (wcześniej poMiastkowym sj413 a później k260) lub złotą renatą
Z landkiem, pomimo różnych dziwnych myśli ... to autystyczna miłość, więc raczej tak pozostanie
Pozdrawiam was serdecznie
'Pędzimy przez Polską dzicz - wertepy, chaszcze, błota ...'
- prezes
- Prezes 4x4 Szczecin
- Kontaktowanie:
Siemanko.
A gdzieś Ty się podziewał przez te "pare" lat ?
A gdzieś Ty się podziewał przez te "pare" lat ?
prezes, po prostu prezes
- miastek
- V-ce prezes 4x4 szczecin
No siema.
Po mnie to miałeś Samuraia a nie SJ413, swoją drogą ciekawe gdzie on teraz jest.
Po mnie to miałeś Samuraia a nie SJ413, swoją drogą ciekawe gdzie on teraz jest.
Miastek Off-road GARAGE
iKAMPER local dealer
502 599 717
iKAMPER local dealer
502 599 717
Suzuki Samuraj SJ413 Miastku 1.3 na jednopunkcie AISIN'a rocznik 1992 o ile dobrze pamiętam bo późniejszego parchatego też '92 miałem
Samurai pojechał do Gdańska. Trafił w dobre ręce. Jeśli znajdę zdjęcia to pokażę, jak go zrobił kolejny właściciel.
Prezesie ... a widzisz ... szlajałem się to tu, to tam. Lecz wszystko "w koło komina" że tak powiem Wiesz, "młodzieńcze" lata szaleństwa
Samurai pojechał do Gdańska. Trafił w dobre ręce. Jeśli znajdę zdjęcia to pokażę, jak go zrobił kolejny właściciel.
Prezesie ... a widzisz ... szlajałem się to tu, to tam. Lecz wszystko "w koło komina" że tak powiem Wiesz, "młodzieńcze" lata szaleństwa
'Pędzimy przez Polską dzicz - wertepy, chaszcze, błota ...'
herBat pisze:LR Discovery 1... to autystyczna miłość...
Hejka
....
-
- 4X4 Szczecin
Cześć wszystkim!
Mam na imię Gosia, z terenem przygodę zaczęłam około 4 lat temu.
Przez ten czas przewinęło mi się trochę popierdółek, rajdów i objazdów komina, więc możliwe, że z częścią forumowiczów się już znamy
Od zeszłego roku mam w końcu swoje własne 4x4 w postaci niebieskiej Frotki i hobbystycznie dziergam ją pod domem.
P.s: Lubię wyciągać ludzi z błota
Mam na imię Gosia, z terenem przygodę zaczęłam około 4 lat temu.
Przez ten czas przewinęło mi się trochę popierdółek, rajdów i objazdów komina, więc możliwe, że z częścią forumowiczów się już znamy
Od zeszłego roku mam w końcu swoje własne 4x4 w postaci niebieskiej Frotki i hobbystycznie dziergam ją pod domem.
P.s: Lubię wyciągać ludzi z błota
WRC
warcy rycy cescy
warcy rycy cescy
Niestety to nie sprzęgło Pacjent ma synchronizatory 3 i 4 biegu do wymiany, wrzuciłam dzisiaj aktualizację na forum4x4. Po odpowietrzeniu sprzęgła można jeździć, a jak skutecznie to się przekonamy w ten weekend
WRC
warcy rycy cescy
warcy rycy cescy
- piotrekradziszewo
- 4X4 Szczecin
Siema!
Z tej strony Mateusz. W terenie od jakiś 5 lat. Swoje wozidło mam od od 3 i tak:
-Najpierw było to ciężkie małżeństwo trwające 2,5 roku z długą Vitarą 1.6 16v. Była całkiem fajnie pomotana
- Teraz po rozwodzie ożeniłem się ponownie. Padło na Patrola Y60.
Możliwe, że niektórzy mnie już znają, kojarzą także jeszcze raz DZIEŃ DOBRY wszystkim i do zobaczenia w terenie
Z tej strony Mateusz. W terenie od jakiś 5 lat. Swoje wozidło mam od od 3 i tak:
-Najpierw było to ciężkie małżeństwo trwające 2,5 roku z długą Vitarą 1.6 16v. Była całkiem fajnie pomotana
- Teraz po rozwodzie ożeniłem się ponownie. Padło na Patrola Y60.
Możliwe, że niektórzy mnie już znają, kojarzą także jeszcze raz DZIEŃ DOBRY wszystkim i do zobaczenia w terenie
Siemanko chociaz sie znamy ..
ex.patrol k160 3.3 td, y61 long ex zd30