:)
Re: :)
Głuchy chirurg brakiem narkozy się nie przejmuje.
---
Nie powinno się o nikim mówić tłuścioch. Lepiej jest powiedzieć nadwagoamerykanin.
---
Mało nie spłonęła ze wstydu. W mieszkaniu wybuchł pożar, a ona nie chciała otworzyć strażakom balkonu nie będąc umalowaną...
---
Alkohol posiada niesamowitą moc zdalnego oddziaływania na organizm.Kupujesz flaszkę, nie wypijasz ani grama, a i tak ci się humor poprawia...
---
Nie powinno się o nikim mówić tłuścioch. Lepiej jest powiedzieć nadwagoamerykanin.
---
Mało nie spłonęła ze wstydu. W mieszkaniu wybuchł pożar, a ona nie chciała otworzyć strażakom balkonu nie będąc umalowaną...
---
Alkohol posiada niesamowitą moc zdalnego oddziaływania na organizm.Kupujesz flaszkę, nie wypijasz ani grama, a i tak ci się humor poprawia...
Y61 ląg
yksehctuB
yksehctuB
- Tato, co przynoszą bociany?
- Chaos i zniszczenie, synu.
---
- Czemu Rosja tak źle wygląda?
- Przez PMS.
- Syndrom napięcia przedmiesiączkowego?
- Gorzej. Putin, Miedwiediew, Stalin.
---
Syn wyjeżdża na lato do babci. Kupię mu wuwuzelę, niech się teściowa ucieszy.
---
Ale miałam wczoraj straszny sen.
Śniło mi się, że jestem w jakimś ciemnym pokoju, ze mną starszy psychopatycznie wyglądający gość. Leżałam na łóżku, naga od pasa w górę.
Facet jeździł mi czymś twardym po cyckach, a kiedy skończył zobaczyłam, że całe piersi mam uwalone w gęstawym białym płynie.
Dopiero jak po wszystkim zapalono światło zorientowałam się, że własnie odbyłam USG serca.
---
Droga redakcjo! Od czasu do czasu bardzo chcę podrapać jaja. Ale jak to zrobić, żeby nie obudzić męża?
- Chaos i zniszczenie, synu.
---
- Czemu Rosja tak źle wygląda?
- Przez PMS.
- Syndrom napięcia przedmiesiączkowego?
- Gorzej. Putin, Miedwiediew, Stalin.
---
Syn wyjeżdża na lato do babci. Kupię mu wuwuzelę, niech się teściowa ucieszy.
---
Ale miałam wczoraj straszny sen.
Śniło mi się, że jestem w jakimś ciemnym pokoju, ze mną starszy psychopatycznie wyglądający gość. Leżałam na łóżku, naga od pasa w górę.
Facet jeździł mi czymś twardym po cyckach, a kiedy skończył zobaczyłam, że całe piersi mam uwalone w gęstawym białym płynie.
Dopiero jak po wszystkim zapalono światło zorientowałam się, że własnie odbyłam USG serca.
---
Droga redakcjo! Od czasu do czasu bardzo chcę podrapać jaja. Ale jak to zrobić, żeby nie obudzić męża?
Y61 ląg
yksehctuB
yksehctuB
Zainspirowani wuwuzelami, Rosjanie postanowili wyposażyć swoich kibiców - w przypadku organizacji przez Rosję mistrzostw w 2018 - w bałałajki.
---
Jelcyn lubił pić. Jak Jelcyn rządził, cała wierchuszka piła.
Putin uprawia dżudo i jeździ na nartach. Wierchuszka, oczywiście, uprawia dżudo i jeździ na nartach.
Mają szczęście, że Putin nie jest gejem...
---
Jelcyn lubił pić. Jak Jelcyn rządził, cała wierchuszka piła.
Putin uprawia dżudo i jeździ na nartach. Wierchuszka, oczywiście, uprawia dżudo i jeździ na nartach.
Mają szczęście, że Putin nie jest gejem...
Y61 ląg
yksehctuB
yksehctuB
Mężczyzna i kobieta mogliby częściej spotykać się wzrokiem, gdyby nie cycki...
---
Od penisa kobieta oczekuje przede wszystkim dobrego wychowania. Powinien zawsze na widok obnażonej damy stanąć, żeby miała na czym usiąść...
---
Od penisa kobieta oczekuje przede wszystkim dobrego wychowania. Powinien zawsze na widok obnażonej damy stanąć, żeby miała na czym usiąść...
Y61 ląg
yksehctuB
yksehctuB
Idzie Czerwony Kapturek przez las. Zza krzaków wyskakuje wilk i krzyczy:
– Ściągaj!
– Ale wilku, ja jestem bardzo małą dziewczynką.
– Ściągaj!
– Ale wilku, ja mam dopiero 15 lat.
– Ściągaj mówię!
Kapturek ze łzami w oczach podciągną sukienkę:
– Co, srała będziesz? Zegarek ściągaj!
– Ściągaj!
– Ale wilku, ja jestem bardzo małą dziewczynką.
– Ściągaj!
– Ale wilku, ja mam dopiero 15 lat.
– Ściągaj mówię!
Kapturek ze łzami w oczach podciągną sukienkę:
– Co, srała będziesz? Zegarek ściągaj!
Y61 ląg
yksehctuB
yksehctuB
Jeżeli otaczają cię ludzie w maskach, to jeszcze nie znaczy, że jesteś na maskaradzie.
---
Wygląda na to, że mam uczulenie na alkohol.
Za każdym razem jak wypiję więcej niż 13 piw to robię się cały czerwony i wymiotuje.
---
- Dodałeś do tego chili?
- tak. Myślałem, że lubisz ostre jedzenie.
- lubię, ale karwa nie sernik!
---
Żona do męża:
- Chciałbyś bzyknąć fajną czekoladkę?
- No pewnie!
- To dawaj kasę na solarium.
---
Jak najłatwiej zaciągnąć do łózka grubą dziewczynę?
Użyć "paleciaka".
---
Badum-tss
---
Wygląda na to, że mam uczulenie na alkohol.
Za każdym razem jak wypiję więcej niż 13 piw to robię się cały czerwony i wymiotuje.
---
- Dodałeś do tego chili?
- tak. Myślałem, że lubisz ostre jedzenie.
- lubię, ale karwa nie sernik!
---
Żona do męża:
- Chciałbyś bzyknąć fajną czekoladkę?
- No pewnie!
- To dawaj kasę na solarium.
---
Jak najłatwiej zaciągnąć do łózka grubą dziewczynę?
Użyć "paleciaka".
---
Badum-tss
Y61 ląg
yksehctuB
yksehctuB
Tracąc czas z przyjemnością, nie tracisz go.
---
- W jakim stanie mieszka Krecik?
- W Ohio...
---
Kobieca reprezentacja hokejowa - za brzydkie na łyżwiarstwo figurowe.
---
Swoje długie życie zawdzięczam sportowi – przyznał kiedyś Winston Churchill (91 l.). - Nigdy go nie uprawiałem.
---
82% amerykańskich uczniów uważa, że Statua Wolności trzyma w prawej ręce loda z McDonalda.
---
- W jakim stanie mieszka Krecik?
- W Ohio...
---
Kobieca reprezentacja hokejowa - za brzydkie na łyżwiarstwo figurowe.
---
Swoje długie życie zawdzięczam sportowi – przyznał kiedyś Winston Churchill (91 l.). - Nigdy go nie uprawiałem.
---
82% amerykańskich uczniów uważa, że Statua Wolności trzyma w prawej ręce loda z McDonalda.
Y61 ląg
yksehctuB
yksehctuB
- Kochanie, Ty tylko żłopiesz piwsko, a ze mną to nawet nie porozmawiasz.
- A o czym?
- O mnie, o moich potrzebach, jakie kwiaty lubię, jaki kolor...
- A jaki kolor lubisz?
- Róż.
- To rusz dupę po piwo!
- A o czym?
- O mnie, o moich potrzebach, jakie kwiaty lubię, jaki kolor...
- A jaki kolor lubisz?
- Róż.
- To rusz dupę po piwo!
Y61 ląg
yksehctuB
yksehctuB
przychodzi facet do urologa.
-co pana boli?
-nie twój interes.
---
Kłóci się chłop z kobitą, sekunduje mu długoletni sąsiad który akurat wpadł na kawę. Jak to w życiu bywa drą się o wszystko i o nic. Zaczyna już brakować argumentów. Chłop rzuca tekst:
-I co?! I może mi jeszcze powiesz, że nie jestem ojcem naszych dzieci ja tylko sąsiad?!
-No akurat nie trafiłeś! Żaden z was!
A sąsiad:
-O ku*wa!
---
Rozmawia dziewczynka ze swoim ojcem:
- Ojcze! Co to takiego pascha?
- To czas, w którym rozpoczyna się post, kochanie.
- A co to takiego post, ojcze?
- No to czas, w którym nie je się mięsa, nie pije wódki...
- Ale ojcze, wczoraj jedliśmy mięso!
- No i co z tego? Wódkę też żeśmy pili... I dzisiaj też będziemy pili! Najważniejsze córko, to WIERZYĆ!!!
-co pana boli?
-nie twój interes.
---
Kłóci się chłop z kobitą, sekunduje mu długoletni sąsiad który akurat wpadł na kawę. Jak to w życiu bywa drą się o wszystko i o nic. Zaczyna już brakować argumentów. Chłop rzuca tekst:
-I co?! I może mi jeszcze powiesz, że nie jestem ojcem naszych dzieci ja tylko sąsiad?!
-No akurat nie trafiłeś! Żaden z was!
A sąsiad:
-O ku*wa!
---
Rozmawia dziewczynka ze swoim ojcem:
- Ojcze! Co to takiego pascha?
- To czas, w którym rozpoczyna się post, kochanie.
- A co to takiego post, ojcze?
- No to czas, w którym nie je się mięsa, nie pije wódki...
- Ale ojcze, wczoraj jedliśmy mięso!
- No i co z tego? Wódkę też żeśmy pili... I dzisiaj też będziemy pili! Najważniejsze córko, to WIERZYĆ!!!
Y61 ląg
yksehctuB
yksehctuB
Dzięki rozwojowi nauki możemy produkować naczynia, które nie rozkładają się przez 1000 lat i samochody, które po 5 zardzewieją.
---
Wraca Icek z pogrzebu żony
-Icek i jak się czujesz?!
-Wyobraź sobie, że ten mały spacerek całkiem nieźle mi zrobił.
---
- Gdybym był poetą, napisałbym dla pani wiersz. Gdybym był malarzem - namalowałbym pani portret! Ale jestem tylko stróżem w fabryce mebli, więc mogę pani zaproponować jedynie łóżko. Idziemy?
---
Wychowawczyni pyta dzieci w szkole, jak sobie rodziny radzą z kryzysem. I tak szczyle odpowiadają:
- My już pół roku mięsa nie jemy.
- A my myjemy zęby tylko raz dziennie.
Wowaczka jak zwykle wszystkich przebija:
- My żeśmy mamę wygonili.
- !!!
- Naradziliśmy się z ojcem i nam wyszło, że ja już dawno cycka nie ssę, jemu od dawna nie stoi, a dla sąsiada karmić... no pani wybaczy...
---
Wraca Icek z pogrzebu żony
-Icek i jak się czujesz?!
-Wyobraź sobie, że ten mały spacerek całkiem nieźle mi zrobił.
---
- Gdybym był poetą, napisałbym dla pani wiersz. Gdybym był malarzem - namalowałbym pani portret! Ale jestem tylko stróżem w fabryce mebli, więc mogę pani zaproponować jedynie łóżko. Idziemy?
---
Wychowawczyni pyta dzieci w szkole, jak sobie rodziny radzą z kryzysem. I tak szczyle odpowiadają:
- My już pół roku mięsa nie jemy.
- A my myjemy zęby tylko raz dziennie.
Wowaczka jak zwykle wszystkich przebija:
- My żeśmy mamę wygonili.
- !!!
- Naradziliśmy się z ojcem i nam wyszło, że ja już dawno cycka nie ssę, jemu od dawna nie stoi, a dla sąsiada karmić... no pani wybaczy...
Y61 ląg
yksehctuB
yksehctuB