:)
Re: :)
Raz spytałem mojego ojca o radę na temat seksu. Radę jaką mi dał zapamiętam na zawsze:
- Synu, jeśli twój tyłek krwawi, to znaczy, że robisz to źle.
---
Dla kobiet rozmiar nie ma znaczenia. Oczywiście rozmiar domu, samochodu, czy kamienia w pierścionku - też.
---
- Tato, a czy jak byłeś mały, to chodziłeś do szkoły?
- Oczywiście, i nigdy nie wagarowałem.
- Mamo, widzisz?! Naprawdę nie ma sensu tracić czasu na szkołę!
---
- Na czym polega afrykańska ruletka?
- Masz do wyboru sześć panienek celem zrobienia ci loda. Jedna jest kanibalką...
---
uufffff, zdążyłem zanim Wibrys przyszedł
- Synu, jeśli twój tyłek krwawi, to znaczy, że robisz to źle.
---
Dla kobiet rozmiar nie ma znaczenia. Oczywiście rozmiar domu, samochodu, czy kamienia w pierścionku - też.
---
- Tato, a czy jak byłeś mały, to chodziłeś do szkoły?
- Oczywiście, i nigdy nie wagarowałem.
- Mamo, widzisz?! Naprawdę nie ma sensu tracić czasu na szkołę!
---
- Na czym polega afrykańska ruletka?
- Masz do wyboru sześć panienek celem zrobienia ci loda. Jedna jest kanibalką...
---
uufffff, zdążyłem zanim Wibrys przyszedł
Y61 ląg
yksehctuB
yksehctuB
Zdążyłem z wrzutem, ot co!
...bo nic tak nie rozczarowuje,
(jak świadomość czekających dwóch kawałów, z czego moc jednego podcina nogi i lądujemy głową na ziemi
i pobudzamy organizm strzałem w łepetynę...)
...a kawałów brak!
Dlatego wrzucam.
(jak świadomość czekających dwóch kawałów, z czego moc jednego podcina nogi i lądujemy głową na ziemi
...a kawałów brak!
Dlatego wrzucam.
Y61 ląg
yksehctuB
yksehctuB
Gość w zatłoczonym tramwaju słyszy jak ktoś szepcze mu do ucha: - rogacz..., rogacz... rogacz...
Nie miał szans odwrócić się i zobaczyć kto to ale zdenerwowany, po powrocie do domu opowiedział żonie całą historię.
Żona uśmiała się tylko i lekceważąco machnęła ręką: - daj spokój, ktoś sobie robił z ciebie głupie żarty.
Ale kilka dni później w podobnie zatłoczonym tramwaju słyszy: -rogacz..., rogacz... i do tego rogacz skarżypyta!
Nie miał szans odwrócić się i zobaczyć kto to ale zdenerwowany, po powrocie do domu opowiedział żonie całą historię.
Żona uśmiała się tylko i lekceważąco machnęła ręką: - daj spokój, ktoś sobie robił z ciebie głupie żarty.
Ale kilka dni później w podobnie zatłoczonym tramwaju słyszy: -rogacz..., rogacz... i do tego rogacz skarżypyta!
Est modus in rebus.
Butchesky pisze:- A teraz ile palców?
- Wie pan, panie doktorze, nie tak wyobrażałem sobie badanie prostaty...
Nie wiem czy powinienem się śmiać z tego dowcipu.
Czekają mnie badania okresowe....
Est modus in rebus.
wibrys pisze:Butchesky pisze:- A teraz ile palców?
- Wie pan, panie doktorze, nie tak wyobrażałem sobie badanie prostaty...
Nie wiem czy powinienem się śmiać z tego dowcipu.
Czekają mnie badania okresowe....
Najważniejsza rzecz, przy badaniu prostaty to pilnowanie lekarza, żeby uniknąć sytuacji kiedy jego obie ręce są oparte na ramionach badanego, a badanie się odbywa
Y61 ląg
yksehctuB
yksehctuB
Butchesky pisze:Zdążyłem z wrzutem, ot co!
...a kawałów brak!
Dlatego wrzucam.
I bardzo słusznie. Faktycznie zdążyłeś.
Bo jak czytałem te kawały to już były wrzucone.
Est modus in rebus.
Nie wiem, co za żyrandol sprawili sobie sąsiedzi z dołu, ale dzięki nim mam teraz ogrzewanie podłogowe.
X
Żona zawsze robi mi loda z okazji urodzin. Czyli codziennie, odkąd jej Alzheimer się pogorszył...
X
- Dzień dobry, czy można z Pinokiem?
- Nie da rady, jest pijany.
- Jak to - pijany? Przecież on jest z drewna. Jak to możliwe?
- Zwyczajnie, narąbał się.
X
- Wowaczka, jak życie?
- Rzuciłem palenie i picie.
- Nareszcie poszedłeś po rozum do głowy.
- To nie to, po prostu w piątej klasie zadają za dużo do domu...
X
Żona zawsze robi mi loda z okazji urodzin. Czyli codziennie, odkąd jej Alzheimer się pogorszył...
X
- Dzień dobry, czy można z Pinokiem?
- Nie da rady, jest pijany.
- Jak to - pijany? Przecież on jest z drewna. Jak to możliwe?
- Zwyczajnie, narąbał się.
X
- Wowaczka, jak życie?
- Rzuciłem palenie i picie.
- Nareszcie poszedłeś po rozum do głowy.
- To nie to, po prostu w piątej klasie zadają za dużo do domu...
Y61 ląg
yksehctuB
yksehctuB
Paka po znajomości, na jutro:
xx
Ochrona w moim ulubionym klubie nocnym nazywa mnie Kevin. Bo do domu zawsze wracam sam.
xx
Smutek od szczęścia oddziela cienka linia. Zazwyczaj usypana z kokainy.
xx
Rok 2019. Dysponujemy urządzeniami, które pozwalają zobaczyć twoje kości przez skórę i mięśnie. Są maszyny, które utrzymują cię przy życiu gdy serce przestanie pracować. Możemy potwierdzić kim są twoi rodzice na podstawie jednej kropli krwi. Ale jak musisz zbadać prostatę jakiś koleś wkłada ci palca w tyłek.
xx
Myślisz, że masz gówniane, bezsensowne życie, które skończysz marnie? Pomyśl, że jakieś drzewo rosło dziesiątki lat tylko po to żeby zostać notatnikiem Macierewicza...
xx
Partnerskie relacje w małżeństwie to bzdura. Ja po ślubie zrezygnowałem z kolegów, alkoholu, narkotyków i hazardu. Ona tylko z seksu…
xx
Na wszelki wypadek śpię zawsze z nożem pod poduszką. A może ktoś nieoczekiwanie z tortem przyjdzie?
xx
Świat na końcu tunelu nie jest tak piękny jak mówili. Pomyślał tasiemiec...
xx
Ochrona w moim ulubionym klubie nocnym nazywa mnie Kevin. Bo do domu zawsze wracam sam.
xx
Smutek od szczęścia oddziela cienka linia. Zazwyczaj usypana z kokainy.
xx
Rok 2019. Dysponujemy urządzeniami, które pozwalają zobaczyć twoje kości przez skórę i mięśnie. Są maszyny, które utrzymują cię przy życiu gdy serce przestanie pracować. Możemy potwierdzić kim są twoi rodzice na podstawie jednej kropli krwi. Ale jak musisz zbadać prostatę jakiś koleś wkłada ci palca w tyłek.
xx
Myślisz, że masz gówniane, bezsensowne życie, które skończysz marnie? Pomyśl, że jakieś drzewo rosło dziesiątki lat tylko po to żeby zostać notatnikiem Macierewicza...
xx
Partnerskie relacje w małżeństwie to bzdura. Ja po ślubie zrezygnowałem z kolegów, alkoholu, narkotyków i hazardu. Ona tylko z seksu…
xx
Na wszelki wypadek śpię zawsze z nożem pod poduszką. A może ktoś nieoczekiwanie z tortem przyjdzie?
xx
Świat na końcu tunelu nie jest tak piękny jak mówili. Pomyślał tasiemiec...
Y61 ląg
yksehctuB
yksehctuB
ishimo pisze:https://www.youtube.com/watch?v=EtsMsxNmjuU&feature=share&fbclid=IwAR3SmrlD21zqF2waBLtwBg7erkkY4xyyEnzJjFlOGLWNQsx367DjNZNqO2c
Pytałem Toyoty co sądzi o Nissanie ale uparcie milczy....
Nie wiem jak to interpretowac?
Est modus in rebus.
wibrys pisze:ishimo pisze:https://www.youtube.com/watch?v=EtsMsxNmjuU&feature=share&fbclid=IwAR3SmrlD21zqF2waBLtwBg7erkkY4xyyEnzJjFlOGLWNQsx367DjNZNqO2c
Pytałem Toyoty co sądzi o Nissanie ale uparcie milczy....
Nie wiem jak to interpretowac?
Może jakąś mniej wyedukowaną trafiłeś, nie ma nic do powiedzenia bo się nie zna
Nissan Patrol GQ