nissan7 pisze:kisiel pisze:Wyjde z taką małą propozycją, coby najbliższą ścieme przesunąć z czwartku 7.II na środe tj.6.II Przypuszczalnie większości niewiele to zmieni bo zarówno czwartek jak i piatek jest pracujący, wiec bez różnicy, a niektórzy maja w piatek egzamin![]()
Chyba ze macie coś przeciw, to nie bede nalegac..
przestań się mazać, zawsze jest jeszcze poprawkowy
kisiel pisze:nissan7 pisze:kisiel pisze:Wyjde z taką małą propozycją, coby najbliższą ścieme przesunąć z czwartku 7.II na środe tj.6.II Przypuszczalnie większości niewiele to zmieni bo zarówno czwartek jak i piatek jest pracujący, wiec bez różnicy, a niektórzy maja w piatek egzamin![]()
Chyba ze macie coś przeciw, to nie bede nalegac..
przestań się mazać, zawsze jest jeszcze poprawkowy
OK, tylko zebys sie nie zdziwil jak nastepnym razem wkleisz i bedziesz beczal coby cie wyciagnac, jak powiemprzestan sie mazac, masz przeciez lopate
![]()
![]()
Jasiu pisze:Kiśla uprasza się aby uprzedził wykładowców uczelnianych, że następne zaliczenia i egzaminy nie mogą się odbywać bez uzgodnienia ze Stowarzyszeniem 4x4.
Jasiu pisze:No to może tutaj oficjalnie poinformujmy, że najbliższa ściema w związku z doktoratem Pana Kiśla odbędzie się wyjątkowo w środę 6 lutego 2008 o 19 w pubie Dekadencja.
P.S.
Kiśla uprasza się aby uprzedził wykładowców uczelnianych, że następne zaliczenia i egzaminy nie mogą się odbywać bez uzgodnienia ze Stowarzyszeniem 4x4.
prezes pisze:Benes pisze:A propo ściemy a raczej knajpy
TO WKURW...IA MNIE PŁACENIE ZA SZATNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
poza tym nie ma pitolonego cennika i raz biorą 1zł od kurtki a czasem 2zł
A tak ogólnie to mi się podobaale nie wiem jak długo
I browar podrożał z czwórki na piatkę
prezes pisze:Benes pisze:A propo ściemy a raczej knajpy
TO WKURW...IA MNIE PŁACENIE ZA SZATNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
poza tym nie ma pitolonego cennika i raz biorą 1zł od kurtki a czasem 2zł
A tak ogólnie to mi się podobaale nie wiem jak długo
I browar podrożał z czwórki na piatkę
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 31 gości