kogut pisze:pastuch ok ale na jednym moscie to troche elementow brakowalo
życie to nie je bajka i każdy kilometr to walka
Benes pisze:Byłem w dwóch miejscach i w dwóch miejscach widziałem jak turystyk blokował
OS Święte
OS Starachocin
Benes pisze:A na pastuchu trzeba było myśleć i jechać według wskazań metromierza i nie było by problemu. Po to są metry w RB aby się ich trzymać a pastuch to cięka linka w w poprzek nasypu i nic dziwnego że go nie widzieliście w nocy jak to był by płot to nawet ślepy by zauważył jak by walną czołem
Nicholas pisze:Benes pisze:Byłem w dwóch miejscach i w dwóch miejscach widziałem jak turystyk blokował
OS Święte
OS Starachocin
Na OS Strachocin kto chciał to wjeżdżał na OS obok nas. OS Święte niestety nie przypominam sobie co tam było.Benes pisze:A na pastuchu trzeba było myśleć i jechać według wskazań metromierza i nie było by problemu. Po to są metry w RB aby się ich trzymać a pastuch to cięka linka w w poprzek nasypu i nic dziwnego że go nie widzieliście w nocy jak to był by płot to nawet ślepy by zauważył jak by walną czołem
My nie jechaliśmy pierwsi. I to "zawodowcy" mieli problem. Ale nie chodziło mi o nawigację, tylko o sam korek który tam powstał.
Chodziło mi o to, że wiele innych załóg blokowało częściej i skuteczniej niż Turystyk. Więc jak ktoś pisze, że były korki na trasie to nie pisz, że to Turystyk blokował i nie zganiaj całej winy na Turystyk.
Do zobaczenia na IVUP, może już nie w Turystyku
Pozdrawiam
Mikołaj
Benes pisze:Nicholas pisze:Benes pisze:Byłem w dwóch miejscach i w dwóch miejscach widziałem jak turystyk blokował
OS Święte
OS Starachocin
Na OS Strachocin kto chciał to wjeżdżał na OS obok nas. OS Święte niestety nie przypominam sobie co tam było.Benes pisze:A na pastuchu trzeba było myśleć i jechać według wskazań metromierza i nie było by problemu. Po to są metry w RB aby się ich trzymać a pastuch to cięka linka w w poprzek nasypu i nic dziwnego że go nie widzieliście w nocy jak to był by płot to nawet ślepy by zauważył jak by walną czołem
My nie jechaliśmy pierwsi. I to "zawodowcy" mieli problem. Ale nie chodziło mi o nawigację, tylko o sam korek który tam powstał.
Chodziło mi o to, że wiele innych załóg blokowało częściej i skuteczniej niż Turystyk. Więc jak ktoś pisze, że były korki na trasie to nie pisz, że to Turystyk blokował i nie zganiaj całej winy na Turystyk.
Do zobaczenia na IVUP, może już nie w Turystyku
Pozdrawiam
Mikołaj
dobra, dobra blokowali uczestnicy IIIUP już lepiej???
Yerzu pisze:http://pl.youtube.com/watch?v=nGUpJDwwoFw
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości