Jeździ tu ktoś Fronterą?
- hans
- Starszy podawacz kinetyka
Jeździ tu ktoś Fronterą?
Witam. Pytanko mam takie czy jeździ ktoś Fronterą? widziałem na fotkach wiele aut w tym terrano jedynki i mam pytanie czy ktoś jeździ z was fronterą i czy jak troszkę ją pomotam to dam radę z wami polatać w terenie?
Jeżeli nie jesteś w stanie naprawić czegoś za pomocą młotka, to pewnie
masz do czynienia z usterką elektryczną.
- hans
hehe... jeszcze was nie znam a już czuję się osamotniony a tak poważnie to wiem, że pytanie będzie głupie i niektórzy będę chcieli mnie odsyłać do google itp ale czy wiecie coś na temat liftowania frotki A long??
i czy w ogóle nie będzie wam wstyd jeździć w teren z frotką:)
thor88 pisze:hehe...
jasne ze wstyd
u nie bedzie
Mężczyzni nigdy nie dorastają , tylko im zabawki drożeją...( cyt.)
www.4x4-zachodniopomorskie.pl
DBAŁOŚC O DOBRE IMIĘ SRODOWISKA OFF ROAD POWINNA BYC PRIORYTETEM NASZYCH DZIAŁAŃ
DBAŁOŚC O DOBRE IMIĘ SRODOWISKA OFF ROAD POWINNA BYC PRIORYTETEM NASZYCH DZIAŁAŃ
- Tanto
- 4X4 Szczecin
- Kontaktowanie:
thor88 pisze:.... i co rusz trzeba ją było wyciągać z błota:)
Już od jakiegoś czasu patrzę i podziwiam, i nie ma auta którego bym nie widział na sznurku, nawet 'samobieżna wyciągarka' była wyrywana z opresji. Nie ma więc czym się stresować, jadąc w grupie zawsze możesz liczyć na pomoc, a po kilku wyjazdach auto się zweryfikuje i będziesz wiedział w co inwestować
...a jak coś się urwie, to jak mawia Bobak - będzie znaczyło że jest zbędne
Suzuki SJ510 LWB '85 "Kozunia"
- prezes
- Prezes 4x4 Szczecin
- Kontaktowanie:
thor88 pisze:moja też turbo diesel... z tym, że stary 2,3DTR... a ta jego frota dawała radę w terenie??? czy była piątym kołem u wozu, i co rusz trzeba ją było wyciągać z błota:)
Hmmmm
jak by ci to delikatnie powiedzieć .........
no, demonem bezdrozy na pewno to Frontiera nie jest
poza tym, byłem kiedys jeszcze z krótka Frontierą na Kaszubii, oooo Panie, to dopiero była porazka
ale to był BARDZO CIĘŻKI RAJD na prawdę.
prezes, po prostu prezes
Tanto pisze:...a jak coś się urwie, to jak mawia Bobak - będzie znaczyło że jest zbędne
Ostatnio most mu sie urwał
Mężczyzni nigdy nie dorastają , tylko im zabawki drożeją...( cyt.)
Kiedyś Agnieszka jeździła frotą i kilka lat temu taka wesoła ekipa pojechała z nami na Kaszubię trochę zniszczyli sobie frotę, ale dali radę i nawet prezesa na linie z Lęborka do szczecina targali
Wrangler YJ 4 l
Defender 110 td5
Jeep Comanche MJ 4 l
Toyota HDJ 80
Same Legendy
---------------------------------------
Lepiej być człowiekiem który głośno przeklina...niż małym, cichym skurwysynem ....
Defender 110 td5
Jeep Comanche MJ 4 l
Toyota HDJ 80
Same Legendy
---------------------------------------
Lepiej być człowiekiem który głośno przeklina...niż małym, cichym skurwysynem ....
thor88 pisze:moja też turbo diesel... z tym, że stary 2,3DTR... a ta jego frota dawała radę w terenie??? czy była piątym kołem u wozu, i co rusz trzeba ją było wyciągać z błota:)
O co chodzi z tymi fronterami, że wszyscy je krytykują co nimi nie jeżdżą.
Ja swoją latałem dzień w dzień w teren i było spoko, minusy to automatyczne sprzęgiełka, zaraz ci padną a i snorkel jest potrzebny
- hans
automatyczne sprzęgiełka będę zmieniał na manuale... co do snorkla to utrudnione jest to, że nie można kupić normalnie w sklepie. Trzeba coś samemu motać:)... a co do samego auta to ja jak na razie jestem bardzo zadowolony... pomimo, że kilka razy już mnie traktor wyciągał z błota to jestem zadowolony:):)