Widziałem/mijałem
- kabbbatunio
- Operator wyciagarki
- kabbbatunio
- Operator wyciagarki
Tanto pisze:to był ........ (tu możesz wpisać sobie kilka - kilkanaście osób)
Wyliftowanych Patroli jest od groma, musisz bardziej sprecyzować jakie mial znaki rozpoznawcze.
Ja np. widziałem wczoraj w Szczecinie czarnego, krótkiego patrola z naklejonym numerem startowym "14" z II Gryfa i srebrną gwiazdą szeryfa na drzwiach. Nie zauważył biednego żuczka stojącego na przystanku na Wrocławskiej.
Ciekawe kto pierwszy rozpozna 'brzydala'
to ja byłem i miałem wrażenie że to Ty stoisz trzeba było podejść stałem na światłach
- Tanto
- 4X4 Szczecin
- Kontaktowanie:
nissan7 pisze:to ja byłem i miałem wrażenie że to Ty stoisz trzeba było podejść stałem na światłach
Rozpoznałem Cię (auto) jak się zbliżałeś, podchodzenie nie mialo sensu bo za chwilę miałem autobus. Tylko pomyslałem sobie że gdybyś zatrzymał się wcześniej, to mógłbym spróbować wyrwać sikorkę która stała na przystanku na 'kolegę z fajną terenówką'
nissan7 pisze:rozjedziemy Ci to małe gówno. zobaczysz jak się jeździ płaskim
Najpierw będziecie musieli go dogonić, na Półośce zostawił wszystkich daleko w tyle
miastek pisze:to "male gówno" niedlugo nie bedzie juz takie male
Czyżby natchnęły Cię fotki z tego tematu: http://4x4.szczecin.pl/phpBB2/viewtopic.php?t=453 ?
Suzuki SJ510 LWB '85 "Kozunia"
Tanto pisze:Rozpoznałem Cię (auto) jak się zbliżałeś, podchodzenie nie mialo sensu bo za chwilę miałem autobus. Tylko pomyslałem sobie że gdybyś zatrzymał się wcześniej, to mógłbym spróbować wyrwać sikorkę która stała na przystanku na 'kolegę z fajną terenówką'
trzeba było do niej podejść i powiedzieć "o mój kolega jedzie"
taki stary podryw na debila
Ostatnio zmieniony czw 17 sty, 2008 przez nissan7, łącznie zmieniany 1 raz.
Jezu widziałem!!!
Promocje na orlenie zrobili albo olej rzepakowy w lidlu staniał, Pawła Q na ulicy wyprzedzałem )
Promocje na orlenie zrobili albo olej rzepakowy w lidlu staniał, Pawła Q na ulicy wyprzedzałem )
Wrangler YJ 4 l
Defender 110 td5
Jeep Comanche MJ 4 l
Toyota HDJ 80
Same Legendy
---------------------------------------
Lepiej być człowiekiem który głośno przeklina...niż małym, cichym skurwysynem ....
Defender 110 td5
Jeep Comanche MJ 4 l
Toyota HDJ 80
Same Legendy
---------------------------------------
Lepiej być człowiekiem który głośno przeklina...niż małym, cichym skurwysynem ....
- kabbbatunio
- Operator wyciagarki