kubki metalowe
- Tanto
- 4X4 Szczecin
- Kontaktowanie:
kubki metalowe
Chyba będę robił w najbliższym czasie zakupy w sklepie w którym jakiś czas temu zaopatrywaliśmy się w metalowe kubki w dość przystępnej cenie.
http://www.horstsc.pl/index.php?product ... od_id=8891
Było o tym na forum, ale nie mogę znaleźć tematu, z tego co pamiętam skusił się na nie Prezes, który może coś powie o trwałości. Ja swoje dość często stawiam na kuchence gazowej, ale zdarzało się także wstawić do ogniska żeby zagotować wodę - dały radę, jak na tak cienką blachę
Jak ktoś potrzebuje to mogę dorzucić do zamówienia. Kupowanie 1 szt. przy takich kosztach przesyłki średnio się opłaca, a dla mnie nie zrobi to różnicy.
http://www.horstsc.pl/index.php?product ... od_id=8891
Było o tym na forum, ale nie mogę znaleźć tematu, z tego co pamiętam skusił się na nie Prezes, który może coś powie o trwałości. Ja swoje dość często stawiam na kuchence gazowej, ale zdarzało się także wstawić do ogniska żeby zagotować wodę - dały radę, jak na tak cienką blachę
Jak ktoś potrzebuje to mogę dorzucić do zamówienia. Kupowanie 1 szt. przy takich kosztach przesyłki średnio się opłaca, a dla mnie nie zrobi to różnicy.
Suzuki SJ510 LWB '85 "Kozunia"
- Tanto
- 4X4 Szczecin
- Kontaktowanie:
Kubki już są, jedyny minus to to że całość zamówienia została dostarczona do Dobrej i będę musiał je jakoś przetransportować do Sz-na. Najwygodniej było by mi przekazać na jakimś 'spędzie' ale chyba nic w najbliższym czasie nie jest planowane.
Po doliczeniu VAT, za kubeczek wyszło 2,99 zł - zaokrąglimy to do 3 zł/szt. (a co? niech i ja się dorobię )
Po doliczeniu VAT, za kubeczek wyszło 2,99 zł - zaokrąglimy to do 3 zł/szt. (a co? niech i ja się dorobię )
Suzuki SJ510 LWB '85 "Kozunia"