II Wiosenne SUVowisko w Szczecinie 2014
- prezes
- Prezes 4x4 Szczecin
- Kontaktowanie:
II Wiosenne SUVowisko w Szczecinie 2014
Stowarzyszenie Aktywnej Turystyki 4x4 Szczecin ma przyjemność zaprosić na kolejna edycję SUVowiska w Szczecinie.
Impreza bedzie miała charakter turystyczno-terenowowej wycieczki z elementami nawigacyjnymi .
Uczestnicy w swych samochodach odwiedzą ciekawe i malownicze miejsca w okolicach Szczecina. Nawigacja na trasie rajdu bedzie sie odbywać przy pomocy książki trasy [roadbooka]. Na trasie przewidujemy konkursy dla załóg biorących udział w imprezie. O zajętym miejscu bedzie decydowała ilość punktów zdobytych od startu do mety.
Pierwsze trzy miejsca bedą nagrodzone pucharami, pozostali uczestnicy otrzymają pamiatkowe dyplomy oraz naklejki . Na mecie przewidujemy ognisko oraz poczęstunek.
Udział w SUVowisku mogą wziąć tylko samochody na oryginalnym fabrycznym ogumieniu [ auta na oponach MT oraz AT nie bedą dopuszczone do startu].
Wpisowe na imprezę to 100 pln.
SUVowisko odbędzie się w sobotę 22 marca 2014.
Zgłoszenia prosimy wysyłać na adres suvowisko@4x4.szczecin.pl
Impreza bedzie miała charakter turystyczno-terenowowej wycieczki z elementami nawigacyjnymi .
Uczestnicy w swych samochodach odwiedzą ciekawe i malownicze miejsca w okolicach Szczecina. Nawigacja na trasie rajdu bedzie sie odbywać przy pomocy książki trasy [roadbooka]. Na trasie przewidujemy konkursy dla załóg biorących udział w imprezie. O zajętym miejscu bedzie decydowała ilość punktów zdobytych od startu do mety.
Pierwsze trzy miejsca bedą nagrodzone pucharami, pozostali uczestnicy otrzymają pamiatkowe dyplomy oraz naklejki . Na mecie przewidujemy ognisko oraz poczęstunek.
Udział w SUVowisku mogą wziąć tylko samochody na oryginalnym fabrycznym ogumieniu [ auta na oponach MT oraz AT nie bedą dopuszczone do startu].
Wpisowe na imprezę to 100 pln.
SUVowisko odbędzie się w sobotę 22 marca 2014.
Zgłoszenia prosimy wysyłać na adres suvowisko@4x4.szczecin.pl
Ostatnio zmieniony czw 20 lut, 2014 przez prezes, łącznie zmieniany 1 raz.
prezes, po prostu prezes
prezes pisze:W zeszłym roku tez pierwszy się zgłosiłeś
nepędy w Blazerze ogarnąłeś ?
i pierwsi też mogą być ostatnimi, bo mogą, grunt że śmiesznie było. i załoga zadowolona.
no ogarnąłem, z pomocą naukową od pana Haynes'a grzebałem już przy wszystkim co może mieć coś wspólnego z guzikami, każdy kabelek wymieniony... tfu... efekt taki że tylko abs-u jeszcze mi brak
- prezes
- Prezes 4x4 Szczecin
- Kontaktowanie:
Wiesz, napisałbym, że auta mają być wyposażone w "opony szosowe", to ktoś by mógł mi powiedzieć że on na eMTekach BFG jeździ na codzień po szosach.
A tak "ogumienie fabryczne" czyli po prostu zwyczajne opony szosowe, nawet Dębica 4x4 [dziś XJowi na takich oponach za szybe ulotkę włożyłem] jest traktowana jako zwyczajna opona szosowa [pomimo,że ma 4x4 w nazwie ]
A tak "ogumienie fabryczne" czyli po prostu zwyczajne opony szosowe, nawet Dębica 4x4 [dziś XJowi na takich oponach za szybe ulotkę włożyłem] jest traktowana jako zwyczajna opona szosowa [pomimo,że ma 4x4 w nazwie ]
prezes, po prostu prezes