jaki dostawczak do firmy
- qsma
- Weteran bezdrozy
- Kontaktowanie:
jaki dostawczak do firmy
pytanie na dzis::
doradźcie jakie auto kupić by było solidne i niezawodne. vito odpada bo to do tej pory jeździło i jest drogie w explatacji.(ciągle się psuje i rdzewieje). szukać coś jak tranzit ford, czy iść w francuzy??? albo co innego??
specyfika:
-jazda miejska głownie
-3 osoby reszta paka bez szyb
-maksymalnie wygodny dla seniora (klima, automat?? , wygodne fotele, centralny zamek )
-2-4 lat czyli roczniki od 2008
-
kto ma doświadczenie?? Abo, Fifek??
doradźcie jakie auto kupić by było solidne i niezawodne. vito odpada bo to do tej pory jeździło i jest drogie w explatacji.(ciągle się psuje i rdzewieje). szukać coś jak tranzit ford, czy iść w francuzy??? albo co innego??
specyfika:
-jazda miejska głownie
-3 osoby reszta paka bez szyb
-maksymalnie wygodny dla seniora (klima, automat?? , wygodne fotele, centralny zamek )
-2-4 lat czyli roczniki od 2008
-
kto ma doświadczenie?? Abo, Fifek??
Ja mogę w 100% polecić VW T4, jeżeli oczywiście nie kupujesz nowego, bo t5 już słabe. Kolega w Drawnie miał 3xt4 w firmie z kajakami, dziury, dojazdówki w parku, często przeładowane i zawsze dawały radę. Miał od rocznika 96 do 2000 3 sztuki i wszystkie były solidne. T4 jest bardzo udaną konstrukcją, tylko nie bierz 1.9 Ma też transita 97, który ma na liczniku 600 tys ale byl juz krecony z 1,5 miliona
Kubuś XJ pisze:moim zdaniem za mały motor do tego auta i mało mocy ma, ale słyszałem, że to też udana konstrukcja. Lepszy jest 2.4 moim zdaniem, a 2.5 103KM to już rakieta oczywiście 1.9 i 2.4 wolnossące
gdy doczytacie do czego ma być ten pojazd...
jaka moc jest potrzebna obecnie w mieście T4 z1,9 ma jedną ZAJEBIS.Ą zaletę:
Zatankujesz i na wiele dni zapominasz o stacji paliw
Honker 2324