DALEKO OD SZOSY V 19-20.10.2013
- tanq
- Operator wyciagarki
- Kontaktowanie:
DALEKO OD SZOSY V 19-20.10.2013
Zapraszamy ponownie już po raz piąty na rajd "Daleko od Szosy". Jak zawsze w październiku i jak zawsze ciekawe trasy i ciekawe tereny.... Start i meta w ośrodku "Sarni Las" w Nowogardzie. Więcej info na stronie www.offroadfactory.pl
vitara 1,6
- Tanto
- 4X4 Szczecin
- Kontaktowanie:
bendiks pisze:czy polecacie ten rajd
Osobiście mogę polecić rude (ale nie farbowane) niby to wredne i fałszywe, jednak mają w sobie coś takiego że.... A blondynki? przereklamowane...
Wierzysz mi na słowo i jak będziesz mógł z blondynką, to nawet jej nie dotkniesz?
Na rajd trzeba pojechać i wyrobić sobie własną opinię.
Suzuki SJ510 LWB '85 "Kozunia"
- tanq
- Operator wyciagarki
- Kontaktowanie:
Tak to właśnie jest... widzisz Prezes jaką kasę zarabiam na rajdzie aż w Polskę poszło że to kasa wielka:)
ps. a kolega to może powie gdzie to słyszał?może coś jeszcze usłyszę ciekawego?:)
co do kolegów z Nowogardu..cóż mogę powiedzieć.....Polska wolny kraj nikt nikogo do niczego nie zmusi a to jak się zachowujesz wobec innych to kwestia wychowania i tak po prostu bycia w porządku...
ps. a kolega to może powie gdzie to słyszał?może coś jeszcze usłyszę ciekawego?:)
co do kolegów z Nowogardu..cóż mogę powiedzieć.....Polska wolny kraj nikt nikogo do niczego nie zmusi a to jak się zachowujesz wobec innych to kwestia wychowania i tak po prostu bycia w porządku...
vitara 1,6