rejestracja na forum
rejestracja na forum
nie robi szczególnie jak nowi chcę się zarejestrować. Wyskakuje komunikat "nieprawidowy email" czy jakoś tak
Kocur się nie odzywa a mnie już skończyły się pomysły szczególnie że nic w ustawieniach się nie zmianiało
Może ktoś zna kogoś od PHP????
Ja niestety nie wiem jak to ugryść
Szkoda bo wiem że kolejne 3 osoby czekają....
Kocur się nie odzywa a mnie już skończyły się pomysły szczególnie że nic w ustawieniach się nie zmianiało
Może ktoś zna kogoś od PHP????
Ja niestety nie wiem jak to ugryść
Szkoda bo wiem że kolejne 3 osoby czekają....
....
- Tanto
- 4X4 Szczecin
- Kontaktowanie:
Tu masz odpowiedź
Takie rozbicie e-maila wymaga również dostosowania szablonu forum, na stronie http://www.tanto.com.pl/recon przy rejestracji widać jak powinno wyglądać pole e-mail. Niestety poprawienie tego wymaga dostępu do plików źródłowych, musisz skutecznie złapać Kocura.
Dziwne jest to że cytowany post Kocura był napisany w "Pią Sie 31, 2007 7:55 pm" a ostatni zarejestrowany użytkownik jest z 08 Paź 2007 - czyli ponad miesiąc podział e-maili działał. Np. Mrówa musiał się w ten sposób rejestrować.
A jak już będziecie walczyć z forum, to spróbujcie odpalić e-mail.
kocur pisze:Zrobilem podzial emaila na 2 czesci.
Jak roboty sie dostosuja dajcie znac to zrobimy jakis inny mod
Takie rozbicie e-maila wymaga również dostosowania szablonu forum, na stronie http://www.tanto.com.pl/recon przy rejestracji widać jak powinno wyglądać pole e-mail. Niestety poprawienie tego wymaga dostępu do plików źródłowych, musisz skutecznie złapać Kocura.
Dziwne jest to że cytowany post Kocura był napisany w "Pią Sie 31, 2007 7:55 pm" a ostatni zarejestrowany użytkownik jest z 08 Paź 2007 - czyli ponad miesiąc podział e-maili działał. Np. Mrówa musiał się w ten sposób rejestrować.
A jak już będziecie walczyć z forum, to spróbujcie odpalić e-mail.
Suzuki SJ510 LWB '85 "Kozunia"
Zmieniliscie templatke nie dostosowujac ja do spitnietego emaila dlatego nie dzialalo.
Naprawilem - tylko ze to jakas niestandardowa templatka byla wiec pojawilo sie nagle pole stare haslo
Powalcze nad tym potem - narazie zrobilem ze dziala rejestracja (to pole stare haslo - ignorowac albo wpisac cokolwiek)
Gdyby byly problemy - wrocic do templatki sub silver...
Naprawilem - tylko ze to jakas niestandardowa templatka byla wiec pojawilo sie nagle pole stare haslo
Powalcze nad tym potem - narazie zrobilem ze dziala rejestracja (to pole stare haslo - ignorowac albo wpisac cokolwiek)
Gdyby byly problemy - wrocic do templatki sub silver...
GG - 1336645
Ostatnio gram w to badziewie ...
Ostatnio gram w to badziewie ...
Dopisanie Bobaka jako nowego uświadomiło mi że pochrzanione jest wszystko dokumentnie przy rejestracji.
Działa dobrze tylko jak jest ustawiony styl forum subSilver.
Przełączenie na inny styl powoduje że nie można dokonać żadnych zmian w swoim profilu bo wyskakuje komunikat:
Ten adres email jest nieprawidłowy
Wpisane przez Ciebie hasło nie pasuje do zapisanego w bazie danych
I co więcej nie można wrócic do stylu subSilver bo to też jest blokowane i pojawia się identyczny komunikat.
Podsumowując - ci co mają styl forum ustawiony na subSilver mogą np zmieniać avatara w swoim profilu, ci co mają inny styl forum np offroad to nie mogą dodać avatara i dokonać innych zmian w swoim profilu.
Kocur do tablicy
Przełączenie na inny styl powoduje że nie można dokonać żadnych zmian w swoim profilu bo wyskakuje komunikat:
I co więcej nie można wrócic do stylu subSilver bo to też jest blokowane i pojawia się identyczny komunikat.
Podsumowując - ci co mają styl forum ustawiony na subSilver mogą np zmieniać avatara w swoim profilu, ci co mają inny styl forum np offroad to nie mogą dodać avatara i dokonać innych zmian w swoim profilu.
Kocur do tablicy
Jasiu pisze:Dopisanie Bobaka jako nowego uświadomiło mi że pochrzanione jest wszystko dokumentnie przy rejestracji.
Kocur do tablicy
było nie zmeniać stylów kocur pisał już o tym
....
- Tamlin
- Prawdziwy offrołdowiec
Tanto pisze:Prezes, trochę cierpliwości a już niedługo dziecko Cię wszystkiego nauczy, one się diabelnie szybko rozwijają
A jeśli cierpliwości brak, to:
- w górnej części strony musisz znaleźć napis "profil" i na nim kliknąć
- znaleźć "Styl Forum:" i na prawo od niego wybierasz co ci się podoba
- na samym dole klikasz "wyślij"
...i już jesteś cały szczęśliwy
Proste jak obsługa 'motorówki'
Dla tych co chcą Subjakieś tam
Nie pozwól aby praca zdominowała całe twoje życie.
Maleństwo Gr LOOOONG
Maleństwo Gr LOOOONG
Wróć do „Działanie strony i forum”