MARATHON ZUBRA II 18-19.05.2013
- tanq
- Operator wyciagarki
- Kontaktowanie:
MARATHON ZUBRA II 18-19.05.2013
Jesteś twardy/twarda? dasz sobie rade podczas 30 godzin ciągłej jazdy poza asfaltami?
Potrafisz się zmusić do uwagi i masz w sobie chęci do walki? jeśli TAK to jest to impreza dla Ciebie....
MARATHON ŻUBRA II edycja 18-19.05.2013
więcej info: offroadfactory.pl
Potrafisz się zmusić do uwagi i masz w sobie chęci do walki? jeśli TAK to jest to impreza dla Ciebie....
więcej info: offroadfactory.pl
vitara 1,6
- piotrekradziszewo
- 4X4 Szczecin
tanq pisze:Jesteś twardy/twarda? dasz sobie rade podczas 30 godzin ciągłej jazdy poza asfaltami?
Byłem ale ani twarda ani twardym nie byłem ("cieńkiego" kierowcę miałem )
Pomysł rewelacyjny!!! Do 50 kilometra wydawało się ,że wieje nudą(raptem 4 godzinki jazdy po bezdrożach) do mety tylko 480 km to zaraz się piwa napijemy Po następnych trzech godzinach ogłosiliśmy kapitulację ,ale tylko my.
Trza być twardym nie miętkim.
Prawdziwa sztuka kultury się nie boi.
XJ 93 Sport 5 x 0,5 l
XJ 93 Sport 5 x 0,5 l
Wojtek N. pisze:tanq pisze:Jesteś twardy/twarda? dasz sobie rade podczas 30 godzin ciągłej jazdy poza asfaltami?
Byłem ale ani twarda ani twardym nie byłem ("cieńkiego" kierowcę miałem )
Pomysł rewelacyjny!!! Do 50 kilometra wydawało się ,że wieje nudą(raptem 4 godzinki jazdy po bezdrożach) do mety tylko 480 km to zaraz się piwa napijemy Po następnych trzech godzinach ogłosiliśmy kapitulację ,ale tylko my.
Trza być twardym nie miętkim.
Ale jajówa była pierwsza klasa Wojtuś A do tego jak Cię ładnie Poznaniaki na zdjęciach poozaczały na fejsie Cytuję: Wojtek gitarzysta i kreatywny kucharz sałatka po grecku ...
- Ronin
- Młodszy grabarz
- Kontaktowanie:
generalnie imprez super-potwierdzam! polecam!
wyjeździliśmy się na maxa. Tereny? - byłem zaskoczony, że chłopaki znaleźli takie drogi, na takiej małej przestrzeni. Sporo błędów, szczególnie w drugiej połowie RB, ale jak na taaaaak wielki RB (quadocy wyliczyli - 20m!) to wybaczalne.
Hicior - za 300m na skrzyżowaniu w lewo ciąć..............i prawie wpadłem rolnikowi na podwórku w Ursusa, bo krzaki zasłaniały wjazd do gospodarstwa, ot taki chochlik w RB
Nasze fotki zbieram do kupy i będą wrzucane na https://www.facebook.com/media/set/?set ... 709&type=1
zdjęć z podium nie mamy, ale pucharki do nas jadą
wyjeździliśmy się na maxa. Tereny? - byłem zaskoczony, że chłopaki znaleźli takie drogi, na takiej małej przestrzeni. Sporo błędów, szczególnie w drugiej połowie RB, ale jak na taaaaak wielki RB (quadocy wyliczyli - 20m!) to wybaczalne.
Hicior - za 300m na skrzyżowaniu w lewo ciąć..............i prawie wpadłem rolnikowi na podwórku w Ursusa, bo krzaki zasłaniały wjazd do gospodarstwa, ot taki chochlik w RB
Nasze fotki zbieram do kupy i będą wrzucane na https://www.facebook.com/media/set/?set ... 709&type=1
zdjęć z podium nie mamy, ale pucharki do nas jadą
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły