WIGILIA 2012
Z racji że tradycji OffWigilii nie znam do końca (byłem zaledwie na dwóch) to pozwolę sobie zadać pytanie natury organizacyjnej: Czy będzie zebranie na rąbanie drewna?
Proszę tutaj mojego pytania nie traktować jako jakąś nadgorliwość, nie przesyłać ofert rąbania drewna do kominków osób prywatnych by zasoby sił młodzieńczych spożytkować.
Proszę tutaj mojego pytania nie traktować jako jakąś nadgorliwość, nie przesyłać ofert rąbania drewna do kominków osób prywatnych by zasoby sił młodzieńczych spożytkować.
student pisze:Z racji że tradycji OffWigilii nie znam do końca (byłem zaledwie na dwóch) to pozwolę sobie zadać pytanie natury organizacyjnej: Czy będzie zebranie na rąbanie drewna?
narąbaliśmy dosyć jeszcze jest z zeszłego roku
ale może będzie troszkę inna robota... trzeba będzie postawić tablice informujące o rezerwacie na jego granicach
....
- qsma
- Weteran bezdrozy
- Kontaktowanie:
piątek (7 grudnia) około 16 , Sławoszewo aka Stare budy, . zabrać ostre nożyki do krojenia i deskę, rozpalimy ognisko wiec kiełbaski czy inne takie na grill się przydadzą.
kto chętny do pomocy??
kto chętny do pomocy??
Ostatnio zmieniony czw 29 lis, 2012 przez qsma, łącznie zmieniany 1 raz.