Szukam szrotu sprzęgiełkowego
Szukam szrotu sprzęgiełkowego
Rozebrałem i pomyłem swoje sprzęgiełka no i wyszło co w nich jest nawalone;) wiem ze znalezienie zamiennika graniczy z cudem ale może ktoś posiada taką sprężynę/opaskę:
Rozmiar opaski ok 5,8 mm wysokość około 2,8mm normalnie ma 3 zęby które wchodzą na zębatkę jak na 2 foto.
Rozmiar opaski ok 5,8 mm wysokość około 2,8mm normalnie ma 3 zęby które wchodzą na zębatkę jak na 2 foto.
miastek pisze:Takie już chyba nie istnieją
W moim czerwonym Patrolu jeszcze żyją, ale coraz bardziej skłaniam się ku radykalnemu rozwiązaniu sprawy sprzęgiełek. Akurat w wypadku tego auta oszczędność paliwa nie ma większego znaczenia
http://allegro.pl/sprzegielka-piast-off ... 67888.html
- Ronin
- Młodszy grabarz
- Kontaktowanie:
kupiliśmy nowe automaty na http://allegro.pl/show_item.php?item=2597940820, zamontowaliśmy u Dara - wytrzymały 300m materiał z jakiego sa wykonane to totalny szajs
nissan7, przebij mi proszę namiar - chętnie podjadę, bo walczymy z jednym, będę miał pewność.
LSD, tych nie znam, jak to to działa? zapinają na stałe?
nissan7, przebij mi proszę namiar - chętnie podjadę, bo walczymy z jednym, będę miał pewność.
LSD, tych nie znam, jak to to działa? zapinają na stałe?
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
- miastek
- V-ce prezes 4x4 szczecin
Te które pokazał Mikołaj to są stałe zabieraki.
Większość z nas stosuje AVM'y HP i jeszcze nikt ich nie ukręcił nawet na 35" simexach przy bardzo ostrym katowaniu.
Większość z nas stosuje AVM'y HP i jeszcze nikt ich nie ukręcił nawet na 35" simexach przy bardzo ostrym katowaniu.
Miastek Off-road GARAGE
Serwis, części, akcesoria 4X4
ESCAPE wyciągarki, zawieszenia, namioty dachowe
iKAMPER local dealer
iODPERFORMANCE local dealer
NOWY ADRES!!! WARZYMICE 18B
502 599 717
SuperPatrolSuper TURBOintercooler
iKAMPER local dealer
502 599 717
Automat wydaje mi się z zasady działania jest skazany na porażkę przy simexie. Wydaje mi się że już 33' Mt'ek wystarczy za którymś razem gdy auto wyskoczy przodem przy podjeździe pod skarpę. Przód wywala w górę, koła mielą w powietrzu, sprzęgiełko się rozpina po czym zapina się na pełnym bucie przy kontakcie przodu auta z ziemią.
- miastek
- V-ce prezes 4x4 szczecin
Mniej więcej tak właśnie to wygląda, że automaty często lubią się rozpiąć np jak cofasz z górki na luzie potem dwójka i but a tu łup bo sprzęgiełko się rozpięło.
Miastek Off-road GARAGE
iKAMPER local dealer
502 599 717
iKAMPER local dealer