Jestem nowy(a) i tu się witam!!
who is ... Monika Johnson - dostałem maila w j.ang. i do tego jakieś śmieszne tłumaczenie z translatora że jakoby babeczka znalazła mój profil na 4x4.szczecin.pl i że pragnie kontaktu że nie ważny kolor skóry i odległość ... ktoś coś takiego też dostał na maila? może to ściema coś w stylu powiększanie członków, zarabiania milionów w godziny itp?
GR '96
- siva explozja
- menager wklejonych
-
- 4X4 Szczecin
Witam wszystkich użytkowników . Skoro tu jestem to znaczy że jestem nowy. Na imie mam Krztstof i postanowiłem coś zrobić co zawse mnie pociąkało . Kupiłe 4x4 i mam zamiar troszeczkę sie nim pobawić w terenie . Niestety mój zakup był taki na jaki było mnie stać i do zabawy w terenie będe musiał trochę nad swoją zabawką popracować . Moja wiedza w tym temacie jest zbyt mała zbym sam sobie z tym poradził i z tąd moja obecność w śród ludzi którzy mają pewne doświadczenia . Myślę ,że spodkam tu ludzi którzy potrafią pomódz lub doradzić i życzliwość nie jest im obca . Pozdrawiam