Hmmm, czyli jeżeli posty są na temat, dyskusja się rozwija to wywalić???
Naciśnij "ignoruj temat".[/quote]
nie Zdzisszku, absolutnie nie to miałem na myśli.
nie jestem ignorantem, interesuje mnie to bardzo.
po prostu walnąłem cały temat na raz oddechy dodechy i się poczułem jakbym pierwszą strone pana tadeusza przeczytał 10 razy tylko pisaną innym piórem.
z pełnym szacunkiem do przedmówców to był to jakby jeden kwiatek ubrany w różne wstążki.
nie mam zamiaru się mądrzyć bo nigdy nie jechałem w turystyku, wyczyn jest ok. a doświadczenie też mikre.
jedynym rozwiązaniem moim zdaniem jest by każda klasa miała swoją trasę.
ale to jest chyba nie realne. nawet dakar tak nie robi. ktoś tu gdzieś łądnie napisal ze disel mini sciga sie z tyl naped hummmer. auto to auto.
i wiem co mówie bo raz się porwałem na orga, przez 2miesiące załatwiłem tylko pole pod namioty i dwie kabiny przyszznicowe gratis.
cieszmy się że "mamy " tu ludzi którym się chce coś robić, dla nas przecież.
ja tam nigdy na pudło ciśnienia nie miałem, jednego dnia objeżdżam wszystkich a jak się pogoda zmieni to bez kinola nie ruszę.
i mimo ingerencji w opony i zawieszenie to i tak do matchboxów to se mogę tulko pogwizdać.
nie widzę powodu czemu nie mógłbym pojechać dla zabawy w turystyku w komitywie z fajną gawiedzią( ato chyba najważniejsze na każdej imprezie).
zażądajmy jeszcze pełnej kontroli technicznej na starcie
taki żart abo
a być na pudle w turystyku?
to już z nazwy nie pasuje, moja babcie mimo ze nie ma pojęcia to by mnie wyśmiała.
w każdym razie sory, mam nadzieję że za dużo kwasu nie narobiłem
3ym sie i do zoba