Ściema
Tanto pisze:lipa...
Kiedyś był pomysł żeby zrobić pokaz zdjęć robionych w Szczecinie w czasach poprzedniego ustroju społeczno-gospodarczego (czyli w starych dobrych czasach), ale że ściemy odbywały się w biały dzień to nie było sensu z tym walczyć. Teraz mamy ciemną noc i można by na styczniowej ściemie plan wprowadzić w życie. Są zainteresowani?
Jeśli dobrze się orientuję to w FBC jest możliwość pokazu zdjęć ,trzeba zapytać właściciela,dzwońcie do gszypa niech zagada ,może jeszcze ... dacie rade pooglądać ,albo zapytać bezpośrednio w FBC właściela - P.Malcherka.A! tam jest taki wystrój ,że można wyświetlać foty i w biały dzionek. Ja z przyjemnością bym obejrzała ...stare dobre czasy...
Agnieszka
Pierwszy raz bylem na sciemie i naprawde bylo super, tyle co sie czlowiek moze dowiedziec 'co go czeka' w pare godzin to chyba nigdzie sie nie dowie a i o co bym nie spytal to zawsze ktos zna odpowiedz albo przynajmniej powie gdzie jej szukac, kto nie byl niech zaluje dla mnie kopalnia wiedzy (ktorej mi notabene:D brkauje)
Nissan Patrol GQ
oj tam jeepa jeepa dzis juz mnie na LR namawiali, a ja bym tak patrola chcial ale jest opcja ze to moze mnie przerosnac chwilowo ($) wiec coraz blizej jestem suzy i musze powiedziec ze calkiem calkiem za dobry pieniadz mozna juz cos kupic, a do jeepa to ja sie chyba nigdy nie przekonam:)
Nissan Patrol GQ
a no faktycznie bo musze Ci powiedziec ze za 30k to mozna sobie np kupic cos takiego
Nissan Patrol GQ
- siva explozja
- menager wklejonych
prezes pisze:Panowie, zaraz Was Sz.P. Krojczy wytnie, przenieście się z pogaduchami co sie komu marzy do kasztanów.
A Free Blues Club całkiem przyjemny, kanapy wygodne, wc czyste, rzutnik i ekran są i działają.
Tylko cena małej coli zabija -5 zyli
I brak żarcia na miejscu.
No ta colka to na bogato, , co do klubu to OK w skali 1-6 będzie cztery. Jak by jadło było to można by Pięć wstawić . A propo ściemy to sporo tważy się pojawiło...