cookie pisze:Danka pisze:"Dwie brudne d.upy w wannie dręczone pożądaniem 6 "
teraz Ty wstawiasz
Nie mogę wstawiać, bo jestem wykluczona z gry, mogę tylko odgadywać, heheheh
kaniesia pisze:nie wiecie to nie plećcie
cookie pisze:troszku się kaniesia zagalopowałaś... Danka ma rację. To nie sa Twoje włości i niestety musisz uszanować każdego. Ty pleciesz trzy po trzy w większości tematów ale nikt Ci nie każe spadać do "swoich".
Czasem się zastanawiam czy Ty jesteś świadoma tego co robisz i robisz to z niesamowitą perfidią czy też robisz to "niechcący". Szczerze mówiąc ciągle jest to dla mnie jakąś zagadką co i komu chcesz udowodnić...
ishimo pisze:wyzej Womb po pl Łono
[url=http://img854.imageshack.us/img854/7598/750sdintothewildd18.jpg]Obrazek[/URL]
Danka pisze:cookie pisze:troszku się kaniesia zagalopowałaś... Danka ma rację. To nie sa Twoje włości i niestety musisz uszanować każdego. Ty pleciesz trzy po trzy w większości tematów ale nikt Ci nie każe spadać do "swoich".
Czasem się zastanawiam czy Ty jesteś świadoma tego co robisz i robisz to z niesamowitą perfidią czy też robisz to "niechcący". Szczerze mówiąc ciągle jest to dla mnie jakąś zagadką co i komu chcesz udowodnić...
Kocham Cię i Twoją gitarrrę
kaniesia pisze:Powyżej:
Wszystko za życie / Into the Wild (2007)-ishimo
[url=http://img846.imageshack.us/img846/4535/42193083.jpg]Obrazek[/URL]
Danka pisze:cookie pisze:i z wzajemnością Madame następnym razem obiecuje będzie
Trzymam za słowo (za gitarrrę). Korzystajac z tematu, jaki film byś polecił? O ile jesteś kinomanem?
cookie pisze:Danka pisze:cookie pisze:i z wzajemnością Madame następnym razem obiecuje będzie
Trzymam za słowo (za gitarrrę). Korzystajac z tematu, jaki film byś polecił? O ile jesteś kinomanem?
ja to raczej starocie pulp fiction to chyba ze sobą do grobu zabiorę. A z nowości się nie orientuję ostatnio. Jest coś godnego uwagi?
Wróć do „Ciekawe filmy, zdjęcia 4x4”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości