"Kasting" na knajpę.
prezes pisze:ps, te "krojczy" , co żesz mi tam w poście powycinał ? a w te chorę kolanko mam Ci przyperdo.. ć ?
fakt ostatnio trochę za bardzo nożyczkami wywija to wośp to podziękówy...
A kto na Porto Grande postawił ?
Wrangler YJ 4 l
Defender 110 td5
Jeep Comanche MJ 4 l
Toyota HDJ 80
Same Legendy
---------------------------------------
Lepiej być człowiekiem który głośno przeklina...niż małym, cichym skurwysynem ....
Defender 110 td5
Jeep Comanche MJ 4 l
Toyota HDJ 80
Same Legendy
---------------------------------------
Lepiej być człowiekiem który głośno przeklina...niż małym, cichym skurwysynem ....
- Tanto
- 4X4 Szczecin
- Kontaktowanie:
Zamiast zabawy w kreatywną księgowość niech jaśnie nam panujący założy ankietę i nie będzie problemu z liczeniem
...ale... żeby cokolwiek wybierać świadomie musiały by odbyć się ze dwie ściemy w każdym z tych miejsc, bo na chwilę obecną kupujemy kota w worku.
Mi osobiście, pomijając kwestie lokalowo-klimatyczne (z powodów jak wyżej), nie podchodzi wizja spędzenia godziny w tramwajach
...ale... żeby cokolwiek wybierać świadomie musiały by odbyć się ze dwie ściemy w każdym z tych miejsc, bo na chwilę obecną kupujemy kota w worku.
Mi osobiście, pomijając kwestie lokalowo-klimatyczne (z powodów jak wyżej), nie podchodzi wizja spędzenia godziny w tramwajach
Suzuki SJ510 LWB '85 "Kozunia"