Rajd II Ukręcona półośka - INFORMACJE
na masce zawsze cieplej a już w dwójkę
Klasyfikacja punktowa:
http://www.rajdy4x4.pl/forum/viewtopic. ... 76#1033176
Klasyfikacja punktowa:
http://www.rajdy4x4.pl/forum/viewtopic. ... 76#1033176
....
- miastek
- V-ce prezes 4x4 szczecin
Wielki szacun dla BENESA
Super rajd, roadbook pierwsza klasa a trasa bardzo ciekawa, oby tak dalej Benes.
A tak patrzac po punktacji to bylismy 3 zaloga w calym rajdzie
Super rajd, roadbook pierwsza klasa a trasa bardzo ciekawa, oby tak dalej Benes.
A tak patrzac po punktacji to bylismy 3 zaloga w calym rajdzie
Miastek Off-road GARAGE
Serwis, części, akcesoria 4X4
ESCAPE wyciągarki, zawieszenia, namioty dachowe
iKAMPER local dealer
iODPERFORMANCE local dealer
NOWY ADRES!!! WARZYMICE 18B
502 599 717
SuperPatrolSuper TURBOintercooler
Serwis, części, akcesoria 4X4
ESCAPE wyciągarki, zawieszenia, namioty dachowe
iKAMPER local dealer
iODPERFORMANCE local dealer
NOWY ADRES!!! WARZYMICE 18B
502 599 717
SuperPatrolSuper TURBOintercooler
- Tanto
- 4X4 Szczecin
- Kontaktowanie:
Darek... pisze:..nie zmienia to faktu ,że ... Miastek - masz jaja
Jako obserwator niezależny i (jak mi się wydaje) obiektywny mogę stwierdzić że jak dla mnie to Miastek wygrał ten rajd, może nie punktami, ale zdecydowanie podejściem do trasy oraz metodycznym i spokojnym pokonywaniem przeszkód. Np. tam gdzie trasa OS'a biegła slalomikiem, gdzie kierowcy powinni wykazać się kunsztem i umiejętnościami Miastek jechał uczciwie wg. taśm, a ekipa 'patroli' która pojawiła się tam po nim... szkoda gadać, staranowali krzaki i poszli na łatwiznę
Podobnie jak Miastek, jechał eksterm z Koszalina (?), bez ciśnienia, spokojnie i głową - tyle że ich auto jest z zupełnie innej klasy
Suzuki SJ510 LWB '85 "Kozunia"
Podziękowania dla organizatorów za super rajdzik
I podziękowania dla uczestników za super atmosferę na trasie.
Jakby któś reflektował na 4-paka piweczka (marka do wyboru) to poszukiwana jest taśma kinetyczna która zawisła smętnie na drzewie na końcu odcinka Transsyberia. Bardzo chętnie znów bym ją zawłaszczył , bo jak się okazało mój pilot nie tylko bezbłednie czyta roadbooka ale również ma inne ukryte talenty i nawet próbował na trasie zostawić jeszcze drugą linę ale ten numer już nie przeszedł (dzięki Darek !! )
Pozdrówka dla Wsiech !!
I podziękowania dla uczestników za super atmosferę na trasie.
Jakby któś reflektował na 4-paka piweczka (marka do wyboru) to poszukiwana jest taśma kinetyczna która zawisła smętnie na drzewie na końcu odcinka Transsyberia. Bardzo chętnie znów bym ją zawłaszczył , bo jak się okazało mój pilot nie tylko bezbłednie czyta roadbooka ale również ma inne ukryte talenty i nawet próbował na trasie zostawić jeszcze drugą linę ale ten numer już nie przeszedł (dzięki Darek !! )
Pozdrówka dla Wsiech !!
Jutro będzie dzisiaj. Tyle, że dopiero jutro.