Tylko dla dorosłych !!!
może stare ,ale ja sie usmiałem
Kilkanaście lat przed wojną w Zatoce Amerykańskiej dziennikarka napisała reportaż o pozycji kobiet w Kuwejcie. Zauważyła, że o niskim statusie kobiet świadczy, między innymi to, że zawsze idą trzy metry za swoim mężem. Po wojnie wróciła do Kuwejtu i ku swemu zaskoczeniu, zauważyła zmianę. Teraz kobiety zawsze chodziły przed swoimi mężami. Zaciekawiona zagadnęła jedną parę:
- To wspaniale! Prawdziwa rewolucja! Czy to Ameryka wpłynęła na zmianę pozycji kobiet?
- Tak, z całą pewnością - odpowiedział mężczyzna.
- Och, z przyjemnością napisze o tym artykuł. Czy mógłby mi pan wyjaśnić, co konkretnie spowodowało tę zmianę?
- Miny.
Kilkanaście lat przed wojną w Zatoce Amerykańskiej dziennikarka napisała reportaż o pozycji kobiet w Kuwejcie. Zauważyła, że o niskim statusie kobiet świadczy, między innymi to, że zawsze idą trzy metry za swoim mężem. Po wojnie wróciła do Kuwejtu i ku swemu zaskoczeniu, zauważyła zmianę. Teraz kobiety zawsze chodziły przed swoimi mężami. Zaciekawiona zagadnęła jedną parę:
- To wspaniale! Prawdziwa rewolucja! Czy to Ameryka wpłynęła na zmianę pozycji kobiet?
- Tak, z całą pewnością - odpowiedział mężczyzna.
- Och, z przyjemnością napisze o tym artykuł. Czy mógłby mi pan wyjaśnić, co konkretnie spowodowało tę zmianę?
- Miny.
Honker 2324
- Tanto
- 4X4 Szczecin
- Kontaktowanie:
astr pisze:Piersi nie mają oczu.
No właśnie, w związku z ogólnym rozgrzewaniem się atmosfery i ukropem na ulicach nachodzi mnie taka myśl filozoficzna - jak się kobiety nieubierają coby duże dekolty mieć, to chcą żeby faceci się na nie patrzyli czy nie chcą? Oto jest pytanie...
A tak w ogóle to wczoraj był Międzynarodowy Dzień Bez Biustonosza ...nie zauważyłem tego chodząc po mieście O dniu kobiet to musimy pamiętać, bo jak nie to wielka obraza, a jak dla nas ma być święto to ni widu, ni słychu
Suzuki SJ510 LWB '85 "Kozunia"