Jestem nowy(a) i tu się witam!!
astr pisze:Benes pisze:Hejka
A ja myślałem że UAZy to już gatunek wymarły
Od czegoś trzeba zacząć, nie? A jak uda mi się kupić po wakacjach to do następnych się go zrobi
P.S. Czy ktoś mógłby mi pomóc z avatarem? Wyskakuje mi coś takiego: 'brak adresu email w bazie'
wyślij:
benes@univ.szczecin.pl
....
każda terenówka dużo pali mój w mieście pali 16-19L LPG. UAZ to auto które bez przeróbek robi pod warunkiem że mu się zmieni oryginalne opony, a później rozpoczyna się wyścig zbrojeń... ale jest to najlepsza baza to nauki OR i mechaniki suzuki też jest fajne na początek ale też trzeba pomotać
Mój będzie na sprzedaż ale już jest chętny na niego... i jakoś nie mogę go zniechęcić
Mój będzie na sprzedaż ale już jest chętny na niego... i jakoś nie mogę go zniechęcić
....
Benes pisze: ale jest to najlepsza baza to nauki OR i mechaniki suzuki też jest fajne na początek ale też trzeba pomotać
do nauki OR akurat najlepsza baza to będzie właśnie samuraj. I to bez motania na początek.
A UAZ-y to (bez urazy Benes) są dobre głównie do nauki mechaniki i to ciężkiej i żmudnej.
A tak w ogóle to witaj astr !
Jutro będzie dzisiaj. Tyle, że dopiero jutro.
nie będę się sprzeczał co jest lepsze bo ja nie jeździłem samurajem a ty UAZEM prawda jest gdzieś pośrodku...
UAZa jak się wyprowadzi z zapaści po poprzedniku to jest sprawne auto i bezawaryjne a teren wszystkie auta weryfikuje. O awaryjności UAZów krzyczą najwięcej Ci którzy nimi nie jeździli... ale nie upieram się co jest supersuperterenówkasuper
UAZa jak się wyprowadzi z zapaści po poprzedniku to jest sprawne auto i bezawaryjne a teren wszystkie auta weryfikuje. O awaryjności UAZów krzyczą najwięcej Ci którzy nimi nie jeździli... ale nie upieram się co jest supersuperterenówkasuper
....
- astr
- Sympatyk 4x4 Szczecin
- Kontaktowanie:
przem68 pisze:Benes pisze:
A tak w ogóle to witaj astr !
Witam
Trochę z mechaniki ogarniam co nieco, mój japoniec psuje się średnio co tydzień, więc jak kiedyś zobaczycie Mitsubishi na awaryjkach i dziewczynę grzebiącą pod maską, to pomachajcie
Właśnie o to mi chodzi, żeby się trochę też podszkolić, a nie szukać w komórce pomocy jak mi się jakiś wężyk odkręci...
Zobaczymy, pewnie jeszcze będę Was prosić o radę, w końcu ja doświadczenia nie mam, ale śmiało mogę powiedzieć że kiedy miałam okazję jeździć na Bornym UAZem to bez problemu dawał radę
P.S. Avatar wysłany.
Impossible is nothing.
- astr
- Sympatyk 4x4 Szczecin
- Kontaktowanie:
zania pisze:CZeść Fajnie, że kolejna panna!!! I to jak czytam twarda sztuka! Niedługo Wszyscy Chłopcy pójdą pod Nasz pantofel Panny górą
LUBIĘ TO
Andrzey pisze:No i powitać koleżankę. Od dzisiaj trzymamy kciuki
Nie dziękuję ale szczerze powiem, że ciężko jest po 7h dzisiejszych. Trzymaj jeszcze za jutro, matma mnie czeka
Impossible is nothing.
-
- Jestem tu nowy/a