Czapki "firmowe"
a czy ja mógłbym również poprosić 1 szt.
i czy zakup tej czapki spowoduje że będę się mógł w końcu za przeproszeniem "zaczłonkować" do stowarzyszenia i nie czytać ciągle w działe "Gdzie jutro jeżdzimy" komunikatu, cyt. ""Przepraszamy, ale tylko użytkownicy z uprawnieniami dostępu mogą czytać tematy na tym forum""
i czy zakup tej czapki spowoduje że będę się mógł w końcu za przeproszeniem "zaczłonkować" do stowarzyszenia i nie czytać ciągle w działe "Gdzie jutro jeżdzimy" komunikatu, cyt. ""Przepraszamy, ale tylko użytkownicy z uprawnieniami dostępu mogą czytać tematy na tym forum""
Jutro będzie dzisiaj. Tyle, że dopiero jutro.
- Tanto
- 4X4 Szczecin
- Kontaktowanie:
prezes pisze:Ulica Mazowiecka miedzy Wyzwolenia a Mazurską ...
...a tu bardziej obrazowo http://miejsce.targeo.pl/Mapa_Polski,0,204650,627689
zielona strzałka wskazuje lokalizację
Suzuki SJ510 LWB '85 "Kozunia"
- prezes
- Prezes 4x4 Szczecin
- Kontaktowanie:
nissan7 pisze:a da radę zrobić takie malutkie czapeczki dla Wiktorka i innych noworodków.
Myślałem o tym, ale niestety, nie da rady na chwile obecną
Ale w sumie nie ma sprawy, trzeba tylko gdzies znależć producenta takich małych "bejzbolówek", i mozna by sie pokusic o "limited edition"
prezes, po prostu prezes
kondziu pisze:czes zrobi swoje i główki urosną. Teraz powinny mieć na czapeczkach zamiast 4x4 dwie skrzyżowane łopatki do piaskownicy i zamiast czaszki wiaderko. Wyszli by jak pogromcy piaskownicy
mój dzieciak już przejechał więcej w teranie niż niejeden offrołdziak i pewnie by się obraził na ciebie. przypomnę mu to jak dorośnie a ty będziesz dziadkiem i cię sklepie