MOTOSHOW
Tanto pisze:Hans, odrobina skromności jeszcze nikomu nie zaszkodziła, a zbytnia pycha bardzo często. Już tak mam że zwracam uwagę na szczegóły, a z całego filmu nie pasuje mi jedynie jedno słowo - najlepsi.
Z drugiej strony... nie ma jasno określonych kryteriów kto jest lepszym a kto najlepszym kierowcą off-roadowym, w takim przypadku śmiało można stwierdzić, że każdy posiadacz samochodu terenowego jest najlepszym kierowcą ...i wszyscy będziemy szczęśliwi
Zgadzam się z Tanto w 100%......
Nie ma mowy o najlepszych !!!!
Mnie nie było
Mężczyzni nigdy nie dorastają , tylko im zabawki drożeją...( cyt.)
www.4x4-zachodniopomorskie.pl
DBAŁOŚC O DOBRE IMIĘ SRODOWISKA OFF ROAD POWINNA BYC PRIORYTETEM NASZYCH DZIAŁAŃ
www.4x4-zachodniopomorskie.pl
DBAŁOŚC O DOBRE IMIĘ SRODOWISKA OFF ROAD POWINNA BYC PRIORYTETEM NASZYCH DZIAŁAŃ
Relację
Wrzuciłem relację z Motoshow: http://ale4x4.pl/2011/04/relacja-z-impr ... -motoshow/ - ot zebrane materiały z forów. Można klikać w button i głosowąc oraz zostawiać komentarze.
Grejt, senkju Stronka jest jeszcze w wersji beta. Niedługo będzie można sortować po liczbie głosów itp.
Tak jak w O stronie, zbieram z różnych forów ciekawe relacje i je umieszczamy by był do nich łatwy dostęp. Ludzie wrzucają naprawdę dobre zdjęcia i opisy z wypraw i ciężko je potem znaleźć w odmętach forowych archiwów.
Jak macie jakieś sugestie co do stronki to proszę o uwagi.
Tak jak w O stronie, zbieram z różnych forów ciekawe relacje i je umieszczamy by był do nich łatwy dostęp. Ludzie wrzucają naprawdę dobre zdjęcia i opisy z wypraw i ciężko je potem znaleźć w odmętach forowych archiwów.
Jak macie jakieś sugestie co do stronki to proszę o uwagi.
-
- Sympatyk 4x4 Szczecin
To przy okazji chciałbym się podzielić moim spostrzeżeniem, mianowicie, dla przeciętnego widza, który nie mógł wejść na teren samej imprezy było to mało ciekawe, gdyż była zbyt spora odległość od samego "rowu" z błotem. Przydałoby się albo podwyższenie albo znacznie mniejsza odległość.
Dziwne też było dla postronnej osoby, że część osób stała bardzo blisko, a wszyscy inni za barierkami. Osoby, które pilnowały terenu nie bardzo wiedziały co trzeba zrobić by wejść na sam teren imprezy.
Moje 3 grosze...
Dziwne też było dla postronnej osoby, że część osób stała bardzo blisko, a wszyscy inni za barierkami. Osoby, które pilnowały terenu nie bardzo wiedziały co trzeba zrobić by wejść na sam teren imprezy.
Moje 3 grosze...
- Tanto
- 4X4 Szczecin
- Kontaktowanie:
Można by było wykopać płytszą rynnę i wtedy widzowie więcej by widzieli, przejazdy były by bardziej efekciarskie ...ale organizator musiał by co chwilę dolewać wody bo wszystko by wychlapali w trybie ekspresowym. No i barierki musiały by pozostać daleko żeby nikt na skargę nie poszedł że mu ubranie błotem uwalali
Suzuki SJ510 LWB '85 "Kozunia"
Co do samego Motoshow to bardzo dobrze, że taka impreza się odbywa. Zaś co do samych targów to w zeszłym roku były lepsze bo był Bentley, Ferrari i starsze ciekawe auta. W tym roku zaś mam wrażenie, że upchano maksymalnie dużo aut (wiadomo, salony płacą) i nawet nie było widać kiedy kończy się jedno stanowisko a zaczyna drugie.