Dziku pisze:Silvana pisze:no ładnie. dzik XI a wmawiał mi że wszystkie pieczątki zebrał. chyba że miał mega słaby czas?:P
eee no te co widziałem to wszystkie!!!!
kłamca
Danka pisze:szkoda, że nie ma dyplomów dla osób siedzących w autobusach za pilotem i kierowcą w kategoriach: doping, piszczenie, śpiewanie, picie wszystkiego do dna itp
Jacek pisze:Zastępca mojego pilota, a mój następca, młody narybek off-roadowy się znaczy, byłby dumny z dyplomu. Było nie było VII miejsce z Maverikiem na ogonie. Da radę wysłać pocztą?
LSD pisze:Jakby jakiś doplomik został, to proszę dla Danutki. Bardzo dzielnie przeszkadzała cały czas podczas rajdu. Należy się jej za wytrwałość
Daniel Barwikowski pisze:
Na wstępie to dzięki za super zabawę, trasa ok, klimacik jeszcze bardziej ok, a ja w temacie pucharka za 3 miejsce w wyczynie, dajcie znak co i jak
LSD pisze:Danka pisze:szkoda, że nie ma dyplomów dla osób siedzących w autobusach za pilotem i kierowcą w kategoriach: doping, piszczenie, śpiewanie, picie wszystkiego do dna itp
Dokładnie. Jakby jakiś doplomik został, to proszę dla Danutki. Bardzo dzielnie przeszkadzała cały czas podczas rajdu. Należy się jej za wytrwałość
Danka pisze:LSD pisze:Danka pisze:szkoda, że nie ma dyplomów dla osób siedzących w autobusach za pilotem i kierowcą w kategoriach: doping, piszczenie, śpiewanie, picie wszystkiego do dna itp
Dokładnie. Jakby jakiś doplomik został, to proszę dla Danutki. Bardzo dzielnie przeszkadzała cały czas podczas rajdu. Należy się jej za wytrwałość
Przeszkadzała?? ok, następnym razem jadę z Prezesem;-)
cookie pisze:Danka pisze:LSD pisze:Danka pisze:szkoda, że nie ma dyplomów dla osób siedzących w autobusach za pilotem i kierowcą w kategoriach: doping, piszczenie, śpiewanie, picie wszystkiego do dna itp
Przeszkadzała?? ok, następnym razem jadę z Prezesem;-)
ten to ma dobrze. Palcem nie kiwnie a już się schodzą do Niego jak pszczoły do miodu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 35 gości