przyczepa kempingowa
przyczepa kempingowa
długość ok 5metrów ,sucha, podłoga twarda ,z namiotem do 5000 zł .Jak ktoś ma lub wie że ktoś ma do zbycia to jestem zainteresowany.Może być bez prawa rejestracji
Ja przezylam zakup przyczepy. Do 5000 tys to szalu nie bedzie , tez taka chcialam i praktycznia kazda miala cos.... W koncu zkupilismy za 6 tez bez szlu, ale zakasalam rekawki i machnelam remoncik. Rozkrecilam praktycznie caly srodek malowanko lakierowanko tapetowanko, uszylam pokrowce... Maz panele i jest calkiem cool, takze da rade... Lepsze to niz wydac ze 40000 na fajna , my kupilismy z allegro anglika pod Poznaniem i koles nam zalatwil ze jest zarejestrowana jako lekka czyli wystarczy prawko kat. B , bo wszystkie inne pow 1100 kg to juz kiszka jakby cos to pytaj dam Ci numer do Tego ziutka
w Szczecinie starsze małżeństwo kupiło na budowę i teraz chata stoi a przyczepa zbędna a że na cenach się nie znają i kasa potrzebna to poszła za 3100 a stan to sam jestem w szoku że jak za tą cenę to jak nowa nic nie cieknie podłoga twarda i nie śmierdzi a środek zadbany ."GUPI" to ma zawsze szczęście :509: