Dokarmianie zwierzyny 2011 Stargardzkie rejony
budzik pisze:kaniesia pisze:A ja czy śniegu nie ma czy jest jestem za dokarmianiem,i tyle w temacie odemnie
No i o to chodzi droga koleżanko. Do roboty z tym dokarmianiem a nie jak piszesz, że nie bedzie was
Z przyczyn nie zależnych od nas niemożemy ,sorry ,ale wam dopinguję bardzo i żarłokom w lasch też
Agnieszka
erto pisze:Czołem.
A czy świeżak może po raz pierwszy do Was dołączyć?
Co prawdaż moja Feroza za dużo nie weźmie, ale kilka worków powinno się zmieścić. No i chętnie wyrwę się do lasu bez konieczości płacenia mandatu
jak najbardziej możesz, każde autko i jeleń do dźwigania się przyda żeby nakarmić Dzika obserwuj temat bo Budzik może w końcu powie co gdzie i jak
nissan7 pisze:erto pisze:Czołem.
Co prawdaż moja Feroza za dużo nie weźmie, ale kilka worków powinno się zmieścić. No i chętnie wyrwę się do lasu bez konieczości płacenia mandatu
jak najbardziej możesz, każde autko i jeleń do dźwigania się przyda żeby nakarmić Dzika obserwuj temat bo Budzik może w końcu powie co gdzie i jak
No i jak to zawsze Prezes gada . . . .
"a chcesz w ryło gnido"
Przecież wiesz co - dokarmianie dzikusów
Przecież wiesz gdzie - okolice Stargardu
Przecież wiesz jak - jak w ubiegłym roku
Nie gorączkuj sie tak Piotrusiu drogi
prezes pisze:Budzik, a czy to dokarmianie to takie w wersji standart czyli:
Zwyczajowe
-plądrowanie
-bezczeszczenie
-gwałcenie
oraz palenie ?
bo jeżeli tak, to zabiere nieletniego
Oczywiście że będzie wersja standart. Także nieletni jeśli tylko tatusiowi nie bedzie przeszkadzał w noszeniu woreczków to jak najbardziej mile widziany. Tak jak było to rok temu.
nissan7 pisze:erto pisze:Czołem.
oj oj już tak nie przesadzaj..... wcale tyle aż nie jem ale pwenie rodzinka nie pogardzi:)
Dziku pisze:nissan7 pisze:erto pisze:Czołem.
oj oj już tak nie przesadzaj..... wcale tyle aż nie jem ale pwenie rodzinka nie pogardzi:)
dokarmiajmy dziki póki jeszcze się rodzina nie powiększyła bo sie nie wyplacim
Agnieszka