Dokarmianie zwierzyny 2011 Stargardzkie rejony
Dokarmianie zwierzyny 2011 Stargardzkie rejony
No i doczekalismy sie kolejnej edycji akcji dokarmiania zwierzyny w okolicach Stargardu. Jestem własnie po rozmowie z kołem lowieckim i działamy drogie kolezanki i koledzy. Ci, którzy byli w ubiegłym roku wiedza jak to wyglądało. W tym roku zapowiada sie podobnie a nawet lepiej bo do objechania jest jeszcze drugi (moim zdaniem wiekszy) teren równiez w okolicach Stargardu. Zakończymy pewnie dobrym ogniskiem i miłą atmosferą
Są zaproponowane dwa terminy (weekendy).
- 08.01 sobota
- 15.01 sobota
Zdecydujmy się na którys z tych podanych terminów . . . ja to zglosze . . .i oczywiście serdecznie zapraszam
Są zaproponowane dwa terminy (weekendy).
- 08.01 sobota
- 15.01 sobota
Zdecydujmy się na którys z tych podanych terminów . . . ja to zglosze . . .i oczywiście serdecznie zapraszam
No to my 15 odpadamy
W sumie to i tak chyba niewiele byśmy zdziałali bo chwilowo dysponujemy tylko suzu-paśniczkiem który nadaje się do najwyżej do wykarmienia średniej wielkości stada chomików
No ale jakby co, przy kolejnym paśnikowaniu, w innym terminie możemy wziąć na siebie zadanie wykarmienia tych co to będą grubszą zwierzynę paść, czyli po ludzku zrobić żarcie z kociołka na ognisko.
W sumie to i tak chyba niewiele byśmy zdziałali bo chwilowo dysponujemy tylko suzu-paśniczkiem który nadaje się do najwyżej do wykarmienia średniej wielkości stada chomików
No ale jakby co, przy kolejnym paśnikowaniu, w innym terminie możemy wziąć na siebie zadanie wykarmienia tych co to będą grubszą zwierzynę paść, czyli po ludzku zrobić żarcie z kociołka na ognisko.
- miastek
- V-ce prezes 4x4 szczecin
Benes pisze:nissan7 pisze:Benes pisze:a mi to wszystko jedno...
jak by ktoś miał wolne miejsce po prawej stronie to nich da znać
być może ja bede sam jeśli się nie brzydzisz dżipa
lepsze "to" niż patrol
Ty szujo zapamiętam to sobie
Miastek Off-road GARAGE
Serwis, części, akcesoria 4X4
ESCAPE wyciągarki, zawieszenia, namioty dachowe
iKAMPER local dealer
iODPERFORMANCE local dealer
NOWY ADRES!!! WARZYMICE 18B
502 599 717
SuperPatrolSuper TURBOintercooler