Wigilia 2010 4x4 Szczecin
- Tamlin
- Prawdziwy offrołdowiec
Historia pewnej kuchni.
Kuchnia stała u mnie we wsi, zadeklarowałem jej przytarganie gdyż z opisu wywnioskowałem że gotować będziemy na miejscu. Otrzymałem telefon od Nieludzkiego, że to On gotuje w Goleniowie. Kuchnia dzisiaj dotarła do lecznicy i powstał problem: kto ją przytarga z Goleniowa, Doktore nie ma haka.
Ale co ja się przejmuje i tak nie ma mnie na liście, chyba dlatego że jadę bez Kory
Kuchnia stała u mnie we wsi, zadeklarowałem jej przytarganie gdyż z opisu wywnioskowałem że gotować będziemy na miejscu. Otrzymałem telefon od Nieludzkiego, że to On gotuje w Goleniowie. Kuchnia dzisiaj dotarła do lecznicy i powstał problem: kto ją przytarga z Goleniowa, Doktore nie ma haka.
Ale co ja się przejmuje i tak nie ma mnie na liście, chyba dlatego że jadę bez Kory
Nie pozwól aby praca zdominowała całe twoje życie.
Maleństwo Gr LOOOONG
Maleństwo Gr LOOOONG
Tamlin pisze:Historia pewnej kuchni.
zgłosił się chętny... niestety spadło to znowu na prezesa. Jutro jakoś ją odbierzemy, chyba że znajdzie się inny chętny z hakiem
....
Witajcie
Przygotowania do produkcji grochówki zostały dzisiaj rozpoczętę...jutro warzenie....Chyba też zanocuję....Mam pytanko czy grzańca robimy w kuchni?Jeśli tak to wszyscy proszeni by byli o jednorodny trunek np.Galicyjski.Jeśli macie inny pomysł to proszę o podanie z wyprzedzeniem.
Wald
Przygotowania do produkcji grochówki zostały dzisiaj rozpoczętę...jutro warzenie....Chyba też zanocuję....Mam pytanko czy grzańca robimy w kuchni?Jeśli tak to wszyscy proszeni by byli o jednorodny trunek np.Galicyjski.Jeśli macie inny pomysł to proszę o podanie z wyprzedzeniem.
Wald
uczmy się kochać kobiety...tak szybko dochodzą....
- miastek
- V-ce prezes 4x4 szczecin
Mam taką propozycję aby ktoś wyręczył Prezesa z przytargania garkuchni na bazę. Prośba skierowana jest głównie do osób które bawiły się przez cały rok na różnych wyjazdach organizowanych przez innych.
Potrzebna jest również osoba która przypilnuje kuchni na bazie, niestety nie będzie mogła pojechać na trasę.
Liczę na Was panowie.
Potrzebna jest również osoba która przypilnuje kuchni na bazie, niestety nie będzie mogła pojechać na trasę.
Liczę na Was panowie.
Miastek Off-road GARAGE
Serwis, części, akcesoria 4X4
ESCAPE wyciągarki, zawieszenia, namioty dachowe
iKAMPER local dealer
iODPERFORMANCE local dealer
NOWY ADRES!!! WARZYMICE 18B
502 599 717
SuperPatrolSuper TURBOintercooler
Serwis, części, akcesoria 4X4
ESCAPE wyciągarki, zawieszenia, namioty dachowe
iKAMPER local dealer
iODPERFORMANCE local dealer
NOWY ADRES!!! WARZYMICE 18B
502 599 717
SuperPatrolSuper TURBOintercooler
Wstawiłem mapki dojazdu bo Q były jakieś koślawe
STARTUJEMY O 12.00 na spóźnialskich czekamy 15 minut
Przypominam o obowiązku posiadania prezentu oraz jakiejś potrawy!!
Jeżeli chodzi o dojazd to osobówką może być trudno, bardzo trudno.
To nie jest osobówką a sów KIA
terenówką też nie będzie łatwo
Jak zawieziemy kuchnie polową to ocenimy drogę dojazdową. Wydaje mi sie że najlepiej będzie pojechać przez Węgornik (zjazd w Tanowie). W węgorniku kierować się dalej po kierunkowskazach świdwie która doprowadzi do wieży. Dalej według mapy... Być może lepiej będzie dojechać z Stolca.
STARTUJEMY O 12.00 na spóźnialskich czekamy 15 minut
Przypominam o obowiązku posiadania prezentu oraz jakiejś potrawy!!
Jeżeli chodzi o dojazd to osobówką może być trudno, bardzo trudno.
To nie jest osobówką a sów KIA
terenówką też nie będzie łatwo
Jak zawieziemy kuchnie polową to ocenimy drogę dojazdową. Wydaje mi sie że najlepiej będzie pojechać przez Węgornik (zjazd w Tanowie). W węgorniku kierować się dalej po kierunkowskazach świdwie która doprowadzi do wieży. Dalej według mapy... Być może lepiej będzie dojechać z Stolca.
....
No to jak z tym grzancem?
Kurna zaden mi tu nie pisze!Sie wzrusze i miodu nie bedzie ani gozdzqw takoz!Zatem zarzadzam:kazdy ryjek flache galicyjskiego rychtuje ...bede patrzyl kto nie ma!!!I poniesie w tym to oto miejscu surowe konsekwecje Czy liczba orientacyjna czlowieqw jest znana?
uczmy się kochać kobiety...tak szybko dochodzą....