Wigilia 2010 4x4 Szczecin
Ok
JEDZIEMY na bank i nieodwołalnie
Zgłoszenie:
1. dwie osoby nie płacące składek czyli "goście"
2. dwie osoby zostają na noc
3. Potrawa: Uszka (kupne, nie myśleć że ulepię sam bo się nie nadaję)
PYTANIE:
Ile ma być tych uszek?
Pytanie ważne, skierowane do organizatorów, wymaganą ilość proszę podać w sztukach lub innej jednostce miary.
Pozdrawiam
JEDZIEMY na bank i nieodwołalnie
Zgłoszenie:
1. dwie osoby nie płacące składek czyli "goście"
2. dwie osoby zostają na noc
3. Potrawa: Uszka (kupne, nie myśleć że ulepię sam bo się nie nadaję)
PYTANIE:
Ile ma być tych uszek?
Pytanie ważne, skierowane do organizatorów, wymaganą ilość proszę podać w sztukach lub innej jednostce miary.
Pozdrawiam
nie chodzi tu aby każdy się najadł jedną potrawą a jedynie o szkosztowanie różnych przygotowanych potraw.
Mój ojciec mnie zaskoczył i dziś zabrał się do robienia rolmopsów (prezes wie jakich:roll: ) i śledzi w buraczkach. Może po jednym dla każdego wystarczy
Mój ojciec mnie zaskoczył i dziś zabrał się do robienia rolmopsów (prezes wie jakich:roll: ) i śledzi w buraczkach. Może po jednym dla każdego wystarczy
Ostatnio zmieniony ndz 12 gru, 2010 przez Benes, łącznie zmieniany 1 raz.
....
- prezes
- Prezes 4x4 Szczecin
- Kontaktowanie:
Benes pisze:nie chodzi tu aby każdy się najadł jedną potrawą a jedynie o szkosztowanie różnych przygotowanych potraw.
No Rafał, jak będą tatusine rolmopsy, to tym bardziej warto jest pojechać
prezes, po prostu prezes
- Tanto
- 4X4 Szczecin
- Kontaktowanie:
arknet pisze:A wlasnie co do trasy. Dam rade pojechać y60 cywilem ? Opony mam szosowe . Poradzę sobie ?
Dasz radę, a jak nie to przeciągną cię ...tylko kontroluj poziom rozsądności proponowanych rozwiązań. Ja postawiłem na swoim i nie dałem się przeciągnąć ~150 m mostami po skamieniałej koleinie Stanąłem 'okoniem', a Benes wymyślił mniej destrukcyjne rozwiązanie problemu :thumleft:
Wstępnie zarezerwujcie mi miejsce na liście, na pewno nie uda mi się ściągnąć Kozuni do Sz-na w tym terminie (bidulka ciężko pracuje przy pozyskiwaniu drewna), więc będę poszukiwał transportu.
Suzuki SJ510 LWB '85 "Kozunia"
- qsma
- Weteran bezdrozy
- Kontaktowanie:
spotykamy sie tu:
http://www.4x4.szczecin.pl/joomla/image ... igilia.bmp
53 stopnie 20 minut 500 sekund
14 stopni 26 minut 259 sekund
o godzinie 12 stej (lub 14 ) reszte potwierdzi benes jak wróci
http://www.4x4.szczecin.pl/joomla/image ... igilia.bmp
53 stopnie 20 minut 500 sekund
14 stopni 26 minut 259 sekund