Wigilia 2010 4x4 Szczecin
Darek... pisze:kaniesia pisze:qsma pisze:tak w kwestii formalnej to chyba rezerwat ścisły, nie wiem czy tam można psy.
psy będą na smyczy w kagańcu i nie będą latały bezpańsko ,po psach sprzątam tak jak na ogrodzie i poza ja nie z tych co pies sre sorki i ide dalej a za nami paruje ,worki i rękawiczki są w nadmiarze ,wypraszam sobie
jako ,że to nie jest temat o naszych zwierzakach - chciałbym zakończyć ten wątek ... przypomniały i się teksty koleżanki na temat palaczy i zdziwiony jestem ,że nie potrafisz przełożyć swoich wniosków do innych spraw
okey ,potrafię to przełloożyć ,życzę wszystkim wesołej WIGILI ,koniec wątku psów ,sprawy nie było .
Agnieszka
Proszę zapisać :::
Gszyp-ciasto(nocleg)
1 córa -(nocleg)
2 córa-(nocleg)
Kaniesia-wigilia-(bez noclegu)
Proszę bardzo o odzew kto będzie wracał do Szczecina lub przez Szczecin i nie będzie zostawał na noc na Wigili,razem będzie rażniej wracać nocą drogą że tak powiem szosową
ogłaszam iż WIGILIA mrożna
sobota dzień -9/ noc -13
niedziela dzień -13/noc -16
Gszyp-ciasto(nocleg)
1 córa -(nocleg)
2 córa-(nocleg)
Kaniesia-wigilia-(bez noclegu)
Proszę bardzo o odzew kto będzie wracał do Szczecina lub przez Szczecin i nie będzie zostawał na noc na Wigili,razem będzie rażniej wracać nocą drogą że tak powiem szosową
ogłaszam iż WIGILIA mrożna
sobota dzień -9/ noc -13
niedziela dzień -13/noc -16
Agnieszka
prezes pisze:No i mamy Rafał Św Trójce
![]()
Gszyp
Kaniesia
i gszyp
To jedna familia !
![]()
![]()
sobie tu sztucznie frekwencji nie napedzaj.

ktoś musi się tu nauczyć pisać krótko i zwięźle a przede wszystkim na temat!!
zaraz poprawiam
niech się kochana rodzinka zdecyduje co przygotowuje ciasto czy coś innego!!
gszyp pisze:musicie przyznać że ta moja kobita to potrafi namieszać
już się sam pogubiłem

Ostatnio zmieniony śr 08 gru, 2010 przez Benes, łącznie zmieniany 1 raz.
"Masz niskie ciśnienie... ja Ci je podniosę"
BENCAMP
BENCAMP