Puszcza Bukowa

Jestem tu nowy... oraz pisanie o wszystkim i o niczym.
Awatar użytkownika
Dziku
Prawdziwy offrołdowiec

Postautor: Dziku » sob 06 lis, 2010

również dziękujemy:) było świetnie:) i super sprawa wspólne gotowanie na ogniu:) kogo nie było niech żałuje!!!!! :D

nissan7
Weteran bezdrozy

Postautor: nissan7 » ndz 07 lis, 2010

nawet mnie nie wkur... cie :evil:

student
Prawdziwy offrołdowiec

Postautor: student » ndz 07 lis, 2010

Przejazd był elegancki mimo że droga którą jechaliśmy prowadziła do jeziora :] Trochę driftu ale lina pozostała czysta.
Dziczyzny to nawet się nie spodziewaliśmy a jednak! Super zupa z ognia i dodatkowo popisy najlepszego Jeepa jaki jeździ po tym padole, normalnie podpaliłem się tym.
Kogo nie było, naprawdę niech żałuje bo deszcz nie doskwierał, w Niemczech mieliśmy słońce a na biwaku elegancki daszek.

Awatar użytkownika
fruzia
Prawdziwy offrołdowiec

Postautor: fruzia » ndz 07 lis, 2010

nissan7 pisze:nawet mnie nie wkur... cie :evil:

Fiforku nic się nie bój, to było pierwsze, ale na pewno nie ostatnie gotowanko w plenerze :D Jak już się porządnie wykurujesz daj znać to zorganizujemy kociołek na cześć twojego ozdrowienia :wink:

A imprezka wyszła naprawdę zacnie, deszczyk zupełnie nie przeszkadzał, zupa była zjadliwa, przy ogniu wręcz gorąco, a Ciapek był tak wymęczony adorowaniem Kredki, że w drodze powrotnej nawet nie zauważył emocjonującej drogi powrotnej :twisted:

Awatar użytkownika
Dziku
Prawdziwy offrołdowiec

Postautor: Dziku » ndz 07 lis, 2010

wogóle fruzia to tak nas przewiozła tym żimnim że Toyotka nie nadążała:p po tyk błotach ;p

fifek nie bój nic przynajmniej wiemy jak zrobić żeby było dobre ;p ominęły Cię trudne początki ;p a później będzie z górki :D jeszcze pojedziemy :D

Awatar użytkownika
konger
Młodszy grabarz

Postautor: konger » pt 12 lis, 2010

Szkoda, że wcześniej nie wszedłem na forum. A Q to jednak esesmana mógł puścić...

Awatar użytkownika
qsma
Weteran bezdrozy
Kontaktowanie:

Postautor: qsma » sob 13 lis, 2010

wisi na forum od ponad miesiaca. flegmatyk w fajf 'o' kloku :wink: :twisted:

na drugim forum też :evil:
patrol GRRRRRRR 4,2 +35 BFG MT

http://www.martechszczecin.pl

Awatar użytkownika
konger
Młodszy grabarz

Postautor: konger » czw 02 gru, 2010

Nie zawsze jest czas, by każde forum odwiedzić, szczególnie, jak się siedzi na kilku ;)

Wróć do „Plotki”