Polska Terenowa Integracja 4x4 "Dla Choinki"
- miastek
- V-ce prezes 4x4 szczecin
Przestańcie demonizować bo się wszyscy wystraszą. Ja wiem najlepiej bo tam jechałem. Generalnie lajt jak pod marketem w trakcie razem z Benesem jedliśmy czekoladke z orzechami i popijaliśmy kawusią. Nawet zdążyłem ziewnąć bo jakoś tak nudą powiało. Zwykły strumyk w ogródku a wy tu zaraz wisłe z tego zrobicie. Kiedyś jechałem tam zwykłym Samuraiem bez snorkla i też nie popłynął. Więc przestańcie się już mazać jak baby
Miastek Off-road GARAGE
Serwis, części, akcesoria 4X4
ESCAPE wyciągarki, zawieszenia, namioty dachowe
iKAMPER local dealer
iODPERFORMANCE local dealer
NOWY ADRES!!! WARZYMICE 18B
502 599 717
SuperPatrolSuper TURBOintercooler
Serwis, części, akcesoria 4X4
ESCAPE wyciągarki, zawieszenia, namioty dachowe
iKAMPER local dealer
iODPERFORMANCE local dealer
NOWY ADRES!!! WARZYMICE 18B
502 599 717
SuperPatrolSuper TURBOintercooler
- prezes
- Prezes 4x4 Szczecin
- Kontaktowanie:
ważne info
Niestety, ale na chwilę obecną muszę ogłosić,ze IMPREZA ZOSTAŁA ODWOŁANA z przyczyn od nas [organizatorów] nie zależnych.
Nie zasypujcie mnie na razie pytaniami DLACZEGO, prosze powstrzymajcie sie również od komentarzy.
Istnieje jeszcze cień szansy [bardzo nikły], dołożę wszelkich starań aby jednak impreza się odbyła.
Dajcie mi prosze czas do czwartku.
Niestety, ale na chwilę obecną muszę ogłosić,ze IMPREZA ZOSTAŁA ODWOŁANA z przyczyn od nas [organizatorów] nie zależnych.
Nie zasypujcie mnie na razie pytaniami DLACZEGO, prosze powstrzymajcie sie również od komentarzy.
Istnieje jeszcze cień szansy [bardzo nikły], dołożę wszelkich starań aby jednak impreza się odbyła.
Dajcie mi prosze czas do czwartku.
prezes, po prostu prezes
- marcin roadb...
- Sympatyk 4x4 Szczecin