urządzonko do sprawdzania gazu
urządzonko do sprawdzania gazu
ma ktoś może coś takiego coby sprawdzić czy się gaz nie ulatnia ? bardzo pilnie potrzebuje ewentualnie fachowca w temacie o opinię bym poprosił. chodzi o to że wali niebosko w kotłowni tyle że nie mogę zlokalizować skąd i czy to na pewno gaz a nie np. z szamba wybija chociaż nie powinno bo jest zrobiony syfon. moje poszukiwania ni cholery nie dają skutku
- marcin roadb...
- Sympatyk 4x4 Szczecin
Re: urządzonko do sprawdzania gazu
nissan7 pisze:ma ktoś może coś takiego coby sprawdzić czy się gaz nie ulatnia ? bardzo pilnie potrzebuje ewentualnie fachowca w temacie o opinię bym poprosił. chodzi o to że wali niebosko w kotłowni tyle że nie mogę zlokalizować skąd i czy to na pewno gaz a nie np. z szamba wybija chociaż nie powinno bo jest zrobiony syfon. moje poszukiwania ni cholery nie dają skutku
czemu nic nie wiem o twoich wątpliwosciach . byłem sprawdzałem . a do połowy pazdziernika byłem na urlopie . a jak ponadto sprawe załatwiłeś .
p.s w szambie nie ma syfonów !
jesli czujesz sie dobrze nie martw sie ! napewno ci przejdzie
wrang jk, cherokee xj
wrang jk, cherokee xj
przy odprowadzeniu od pralki już jest.marcin roadb... pisze:nissan7 pisze:ma ktoś może coś takiego coby sprawdzić czy się gaz nie ulatnia ? bardzo pilnie potrzebuje ewentualnie fachowca w temacie o opinię bym poprosił. chodzi o to że wali niebosko w kotłowni tyle że nie mogę zlokalizować skąd i czy to na pewno gaz a nie np. z szamba wybija chociaż nie powinno bo jest zrobiony syfon. moje poszukiwania ni cholery nie dają skutku
czemu nic nie wiem o twoich wątpliwosciach . byłem sprawdzałem . a do połowy pazdziernika byłem na urlopie . a jak ponadto sprawe załatwiłeś .
to bardzo proste bo byłeś na urlopie. temat nie na forum. pogadamy przy okazji
Ostatnio zmieniony wt 02 lis, 2010 przez nissan7, łącznie zmieniany 1 raz.
- marcin roadb...
- Sympatyk 4x4 Szczecin
- marcin roadb...
- Sympatyk 4x4 Szczecin
nissan7 pisze:przy odprowadzeniu od pralki już jest.marcin roadb... pisze:nissan7 pisze:ma ktoś może coś takiego coby sprawdzić czy się gaz nie ulatnia ? bardzo pilnie potrzebuje ewentualnie fachowca w temacie o opinię bym poprosił. chodzi o to że wali niebosko w kotłowni tyle że nie mogę zlokalizować skąd i czy to na pewno gaz a nie np. z szamba wybija chociaż nie powinno bo jest zrobiony syfon. moje poszukiwania ni cholery nie dają skutku
to bardzo proste bo byłeś na urlopie. temat nie na forum. pogadamy przy okazji
ok. pozdrawiam
jesli czujesz sie dobrze nie martw sie ! napewno ci przejdzie
wrang jk, cherokee xj
wrang jk, cherokee xj