poszukuje firmy do przewozu bydła
poszukuje firmy do przewozu bydła
jak w temacie muszę przewieść 22 krowy z Podgrodzia do Czarnocina do uaza wszystkie się nie zmieszczą
więc muszę znaleśc firmę która się tym zajmuje i tu jest problem nikt nic nie wie....

"Masz niskie ciśnienie... ja Ci je podniosę"
BENCAMP
BENCAMP
qsma pisze:to hyba tira siakiegos trzeba na bydło. moze pekaes spedycja. wezmą na raz.
pks spedycja nie ma takich samochodów
nie musi być tir może być cos mniejszego
do honka się zmieszczą dwie krowy

"Masz niskie ciśnienie... ja Ci je podniosę"
BENCAMP
BENCAMP
ja moge na pake samuraia wziac co najwyzej nowonarodzonego cielaka
ale pomysl Kondzia jest niezly, krowy daja sie prowadzic jak te baranki, z krowa na spacer to lepiej niz z psem tylko chyba do tego by trza bylo Korzeniowskiego zatrudnic. albo na lancuchu za autem
a tak powaznie to chyba najlepiej jakas duza ferme zapytac powinni miec cos do przewozu wiekszej liczby bydla, moze pozycza...

ale pomysl Kondzia jest niezly, krowy daja sie prowadzic jak te baranki, z krowa na spacer to lepiej niz z psem tylko chyba do tego by trza bylo Korzeniowskiego zatrudnic. albo na lancuchu za autem

a tak powaznie to chyba najlepiej jakas duza ferme zapytac powinni miec cos do przewozu wiekszej liczby bydla, moze pozycza...