Puszcza Bukowa
Puszcza Bukowa
słuchajcie Koledzy i Koleżanki:)
mam nietypową propozycję na spędzenie czasu w trochę inny sposób niż zawsze.
Uważam że każdemu z nas podoba się Puszcza Bukowa, jest to naprawdę urokliwe miejsce, każdy też wie że nie dostępne do zwiedzania na nasze sposoby...
dlatego też wpadłem dziś na pomysł jak to wszystko pogodzić...
spotkamy się pewnej niedzieli i wybierzemy się na spacer po puszczy z odwiedzeniem miejsc godnych podziwiania i nie dostępnych autem, można zabrać swoje rodziny, dzieciaki, i później na jakiejś polanie zorganizować ognisko, wziąć kiełbaski.
wszystko najlepiej żeby się zakończyło przed zmierzchem, \
proszę Was o zdanie w tym temacie
w końcu 4x4 Szczecin jest Stowarzyszeniem Aktywnej Turystyki:D więc nie koniecznie musi to być upalanie naszych rumaków:D
mam nietypową propozycję na spędzenie czasu w trochę inny sposób niż zawsze.
Uważam że każdemu z nas podoba się Puszcza Bukowa, jest to naprawdę urokliwe miejsce, każdy też wie że nie dostępne do zwiedzania na nasze sposoby...
dlatego też wpadłem dziś na pomysł jak to wszystko pogodzić...
spotkamy się pewnej niedzieli i wybierzemy się na spacer po puszczy z odwiedzeniem miejsc godnych podziwiania i nie dostępnych autem, można zabrać swoje rodziny, dzieciaki, i później na jakiejś polanie zorganizować ognisko, wziąć kiełbaski.
wszystko najlepiej żeby się zakończyło przed zmierzchem, \
proszę Was o zdanie w tym temacie
w końcu 4x4 Szczecin jest Stowarzyszeniem Aktywnej Turystyki:D więc nie koniecznie musi to być upalanie naszych rumaków:D
- Tanto
- 4X4 Szczecin
- Kontaktowanie:
Dziku - http://bukowa.szczecin.pl
Na spacer proponował bym pomknąć do ogrodu dendrologicznego w Glinnej, tam na parkingu zostawić auta i z buta pójść do jeziora Wężówko i nad Czarny Staw. Można pójść zielonym szlakiem w tamtą stronę, a powrót 'na azymut' off-roadowo w kierunku południowo-wschodnim. Teren jest tak urozmaicony, że po powrocie do domu będziecie mile zmęczeni
Na spacer proponował bym pomknąć do ogrodu dendrologicznego w Glinnej, tam na parkingu zostawić auta i z buta pójść do jeziora Wężówko i nad Czarny Staw. Można pójść zielonym szlakiem w tamtą stronę, a powrót 'na azymut' off-roadowo w kierunku południowo-wschodnim. Teren jest tak urozmaicony, że po powrocie do domu będziecie mile zmęczeni
Suzuki SJ510 LWB '85 "Kozunia"
- Tanto
- 4X4 Szczecin
- Kontaktowanie:
Wstępnie planuję pospacerować z córką w sobotę, o ile nie będzie padało. 'Kozunia' została w bazie wypadowej i jestem mobilny jedynie komunikacją miejską - przez to ograniczenie najprawdopodobniej pozostanie mi połazić po północno-wschodnim rejonie Puszczy - wstępny plan to Kijewo - Lwia Paszcza - Bukowe. Na początek chcę pomęczyć młodą czytaniem mapy i obsługą kompasu, więc prawdopodobnie trochę 'pobłądzimy' ale potem chętnie przyłączył bym się do kogoś przy ognisku itp.
Suzuki SJ510 LWB '85 "Kozunia"