DALEKO OD SZOSY II
Heyka !!! Wpłaty już na miejscu,proszę nie spóżnijcie się ,bo o godz. 9.00 burmistrz będzie osobiście otwierał nasz tor off-road.
Co do paliwa to mam nadzieję że jutro będę znał ceny za litr,mają być konkurencyjne no i jakość pierwsza klasa !!! Sam zatankuję !
Na torze ma stanąć mobilna stacyjka z dieslem,a jak by coś nie wyszło to i tak ten sam gościu ma 500 metów dalej całą stację benzynową ,gdzie jest benzyna,olej napędowy i LPG.
Co do paliwa to mam nadzieję że jutro będę znał ceny za litr,mają być konkurencyjne no i jakość pierwsza klasa !!! Sam zatankuję !
Na torze ma stanąć mobilna stacyjka z dieslem,a jak by coś nie wyszło to i tak ten sam gościu ma 500 metów dalej całą stację benzynową ,gdzie jest benzyna,olej napędowy i LPG.
ON i benzyna tylko dla uczestniów -20 gr rabatu na litrze,o LPG pytać na miejscu na hasło "Daleko od szosy ".
UWAGA !!! Stacja paliw będzie czynna w sobotę od 6,30-8,30 ,a potem dopiero po imrezie czyli 18 ,00 (załoga stacji też bierze udział w rajdzie-pewnie myśli że wygra i nagroda paliwowa zostanie w firmie.)
UWAGA !!! Stacja paliw będzie czynna w sobotę od 6,30-8,30 ,a potem dopiero po imrezie czyli 18 ,00 (załoga stacji też bierze udział w rajdzie-pewnie myśli że wygra i nagroda paliwowa zostanie w firmie.)
- miastek
- V-ce prezes 4x4 szczecin
To kto w końcu jedzie?
Proponuje o 7:00 pod realem bo i tak będą spóźnienia.
Proponuje o 7:00 pod realem bo i tak będą spóźnienia.
Ostatnio zmieniony czw 14 paź, 2010 przez miastek, łącznie zmieniany 1 raz.
Miastek Off-road GARAGE
Serwis, części, akcesoria 4X4
ESCAPE wyciągarki, zawieszenia, namioty dachowe
iKAMPER local dealer
iODPERFORMANCE local dealer
NOWY ADRES!!! WARZYMICE 18B
502 599 717
SuperPatrolSuper TURBOintercooler
iKAMPER local dealer
502 599 717
prezes pisze:OK
A poza tym, naszymi Nissanami to raczej prędkości światła nie osiągniemy, więc potrzebujemy więcej czasu.
Nie osiągniemy? A ja myślałem, że taki błysk co jakiś czas to właśnie przekraczanie prędkości światła....teraz zaczynam podejrzewać, że to fotoradary były...
Zero tolerancji dla spóźnialskich! My się nie spóźnimy. Bo bez kobiety jedziemy.
Est modus in rebus.
- Tanto
- 4X4 Szczecin
- Kontaktowanie:
prezes pisze:A poza tym, naszymi Nissanami to raczej prędkości światła nie osiągniemy, ...
Cytata swobodna: "Pojedziemy powoli, z jeepem na lawecie i taką kolumną nie ma co szybko jechać, jakieś 80 km/h to maks..."
Nie wiedzieć czemu w kilku momentach licznik przekroczył mi magiczne 100 km/h, a gps potem to potwierdził. Preziu skalibruj sobie zegarek bo ci o ok. 20 km/h zaniża odczyt
Suzuki SJ510 LWB '85 "Kozunia"
No tak,wszystko gotowe ,ja będę w biurze rajdu od godziny 6,30.
Jeśli znajdą się osoby co by rodzinkę chciała umieścic w hoteliku a sama doznac rozkoszy nocnego smaku błotka i nie tylko ,będzie zorganizowany bus co dowiezie z toru na bardziej cywilizowany nocleg.Twardzieli zachęcam na całonocne ognisko na torze.
Jeśli znajdą się osoby co by rodzinkę chciała umieścic w hoteliku a sama doznac rozkoszy nocnego smaku błotka i nie tylko ,będzie zorganizowany bus co dowiezie z toru na bardziej cywilizowany nocleg.Twardzieli zachęcam na całonocne ognisko na torze.
- miastek
- V-ce prezes 4x4 szczecin
Super impreza Gratulacje dla organizatorów, widać było, że włożyli w rajd mnóstwo pracy.
Można mnie wpisać na następną edycję.
Można mnie wpisać na następną edycję.
Miastek Off-road GARAGE
iKAMPER local dealer
502 599 717