Głosy potrzebne
- Tanto
- 4X4 Szczecin
- Kontaktowanie:
Głosy potrzebne
Panowie i Panie, bardzo proszę o klikanie... jak żona znajomego wygra, to on będzie miał dobrze
Jeśli macie ochotę wesprzeć człowieka to tu jest link - http://www.otwarcietkmaxx.pl./index.php?s=g
Proszę głosować na: Marta Kamer-Puchalska
Z góry dziękuję i proszę o jak najwięcej głosów
Jeśli macie ochotę wesprzeć człowieka to tu jest link - http://www.otwarcietkmaxx.pl./index.php?s=g
Proszę głosować na: Marta Kamer-Puchalska
Z góry dziękuję i proszę o jak najwięcej głosów
Suzuki SJ510 LWB '85 "Kozunia"
- Kovu syn Wibrysa
- Sympatyk 4x4 Szczecin
- Tomek_Mlody
- Sympatyk 4x4 Szczecin
Re: Głosy potrzebne
Tanto pisze: proszę o klikanie... jak żona znajomego wygra, to on będzie miał dobrze
To się nazywa zorganizowana akcja . . . wszyscy klikamy a jeden tylko ma dobrze.
no ale też kliknąłem
- Tanto
- 4X4 Szczecin
- Kontaktowanie:
dzięki wszystkim za wsparcie
Głosy są sprawdzane po numerze IP i jeśli ma sie stałe IP to można kliknąć tylko raz, przy neostradzie można klikać do woli - wystarczy rozłączyć się z netem i połączyć ponownie, a nr IP się zmieni. Tak zapewne są nabijane głosy osób które są w ścisłej czołówce.
EDIT
widzę że Jasiu wyprzedził moją odpowiedź
Głosy są sprawdzane po numerze IP i jeśli ma sie stałe IP to można kliknąć tylko raz, przy neostradzie można klikać do woli - wystarczy rozłączyć się z netem i połączyć ponownie, a nr IP się zmieni. Tak zapewne są nabijane głosy osób które są w ścisłej czołówce.
EDIT
widzę że Jasiu wyprzedził moją odpowiedź
Ostatnio zmieniony pn 04 paź, 2010 przez Tanto, łącznie zmieniany 1 raz.
Suzuki SJ510 LWB '85 "Kozunia"