...z mojej przegranej bitwy o ścieżkę płaczu.
Jak stałem po klamki w wodzie w rzeczce to ze strony loży szyderców oprócz stosownych do sytuacji szyderczych komentarzy, widziałem również błyskające flesze
Będę wdzięczny za podzielenie się fotkami, nie tylko mojej skromnej osoby, ale i innych walcznych offroadowców próbujących swych siła na ścieżce. Niestety nasz Fotograf^^ poszukiwał w tym czasie drzewa w zasięgu liny i ja fotek nie mam.
Jak ktoś coś ma to proszę na adres - mkwp@wp.pl. Może być ciężkie bo teraz przez WP przechodzi 100 Mb jednorazowo.
Dawać foty !! :)
ja mam kilka,ale na razie mam problem z laptopem ( czytaj: nowy dysk) i nie mam zainstalowanych sterowników do czytnika karty.
poczekaj, podgonię Tamlina, to zrzucę i Ci wyśle
poczekaj, podgonię Tamlina, to zrzucę i Ci wyśle
Najlepszym lekarstwem na wszystkie dolegliwości jest zwykła woda. Dwie krople na szklankę wódki i wszystko przechodzi jak ręką odjął.
fotki poszły, a wszystkie można obejrzeć tu http://picasaweb.google.com/kora4x4
Najlepszym lekarstwem na wszystkie dolegliwości jest zwykła woda. Dwie krople na szklankę wódki i wszystko przechodzi jak ręką odjął.