Majówka off road
- prezes
- Prezes 4x4 Szczecin
- Kontaktowanie:
Ja juz tez w domu.
Droga powrotna znad jeziorka do Szczecina wyszła z głupia frant całkiem przyjemnie i ciekawie [szczególnie wiadukt nieczynnej kolejki pod Łoźnicą]
Fajne również wyszła przejażdżka 2 maja [już po całej akcji z dzieciakami].
Ogólnie rzecz biorąć, to był całkiem miły wypad z bardzo szczytnym celem.
Dobra robota Panowie.
Droga powrotna znad jeziorka do Szczecina wyszła z głupia frant całkiem przyjemnie i ciekawie [szczególnie wiadukt nieczynnej kolejki pod Łoźnicą]
Fajne również wyszła przejażdżka 2 maja [już po całej akcji z dzieciakami].
Ogólnie rzecz biorąć, to był całkiem miły wypad z bardzo szczytnym celem.
Dobra robota Panowie.
prezes, po prostu prezes
Wielkie Dziękuję za liczne przybycie Panowie i oczywiście Panie bez was ta impreza nie miałaby miejsca jeszcze raz wielkie dzięki w imieniu Pani Dyrektor Aldony Byczkiewicz :thumright:
Dzięki Janusz za udostępnienie trasy, Wojtek N za pomoc w organizacji Majówki i wielkie podziękowania dla Wojtka leśnika
Dzięki Janusz za udostępnienie trasy, Wojtek N za pomoc w organizacji Majówki i wielkie podziękowania dla Wojtka leśnika
Ostatnio zmieniony wt 04 maja, 2010 przez przemsson, łącznie zmieniany 1 raz.
Wrangler YJ 4 l
Defender 110 td5
Jeep Comanche MJ 4 l
Toyota HDJ 80
Same Legendy
---------------------------------------
Lepiej być człowiekiem który głośno przeklina...niż małym, cichym skurwysynem ....
Defender 110 td5
Jeep Comanche MJ 4 l
Toyota HDJ 80
Same Legendy
---------------------------------------
Lepiej być człowiekiem który głośno przeklina...niż małym, cichym skurwysynem ....
- miastek
- V-ce prezes 4x4 szczecin
Dzięki wszystkim za wspólną zabawę Bardo fajny iwent
Jak ktoś ma jakieś zdjęcia i/lub filmy to poproszę na maila lub niech przyniesie na ściemę, może uda się zrobić z tego jakiś film na tube i wyśle się linka dzieciakom z Gryfic.
Co do ścieżki płaczu to do rzeczki raczej nie sprawiła wielkiego kłopotu ale dalej z troski o wyciągarkę postanowiłem oddać wygraną walkowerem za to zemściła się w drodze powrotnej gdzie przez jakąś godzine jechałem tylko na winchu a instalacja zmieniła się w 6V tak czy inaczej nie było lekko ale za to zajefajnie.
Jak ktoś ma jakieś zdjęcia i/lub filmy to poproszę na maila lub niech przyniesie na ściemę, może uda się zrobić z tego jakiś film na tube i wyśle się linka dzieciakom z Gryfic.
Co do ścieżki płaczu to do rzeczki raczej nie sprawiła wielkiego kłopotu ale dalej z troski o wyciągarkę postanowiłem oddać wygraną walkowerem za to zemściła się w drodze powrotnej gdzie przez jakąś godzine jechałem tylko na winchu a instalacja zmieniła się w 6V tak czy inaczej nie było lekko ale za to zajefajnie.
Miastek Off-road GARAGE
Serwis, części, akcesoria 4X4
ESCAPE wyciągarki, zawieszenia, namioty dachowe
iKAMPER local dealer
iODPERFORMANCE local dealer
NOWY ADRES!!! WARZYMICE 18B
502 599 717
SuperPatrolSuper TURBOintercooler
Serwis, części, akcesoria 4X4
ESCAPE wyciągarki, zawieszenia, namioty dachowe
iKAMPER local dealer
iODPERFORMANCE local dealer
NOWY ADRES!!! WARZYMICE 18B
502 599 717
SuperPatrolSuper TURBOintercooler
-
- Sympatyk 4x4 Szczecin
-
- Sympatyk 4x4 Szczecin
Darek... pisze:a co obiecałeś z tymi fotami
Nie stresuj się . Byłem pewien, że nie ma tam aż tylu fotek . Pierwszego parta z fotkami zapodaję :
http://rapidshare.com/files/383455225/M ... 0.rar.html
Photographen^^
-
- Sympatyk 4x4 Szczecin