Majówka off road
miastek pisze:Jaja se robicie jakim latem
Gdzie się nie ruszę to wody po zimie w każdym dołku po kolana, a wy chcecie powiedzieć że ścieżka płaczu wyschła nie chce mi się w to wierzyć, zresztą co za różnica może się nie liczyć ale dla mnie to i tak wyzwanie tym bardziej, że z tego co widać to jeszcze żadne auto z elektryczną windą jej nie pokonało
moze nie calkowicie wyschlo ale w miniony weekend to za bardzo problemow tam nie bylo i nawet dalo sie przejsc na nogach nie wpadajac w bloto po kolana
- miastek
- V-ce prezes 4x4 szczecin
summerka pisze:miastek pisze:Jaja se robicie jakim latem
Gdzie się nie ruszę to wody po zimie w każdym dołku po kolana, a wy chcecie powiedzieć że ścieżka płaczu wyschła nie chce mi się w to wierzyć, zresztą co za różnica może się nie liczyć ale dla mnie to i tak wyzwanie tym bardziej, że z tego co widać to jeszcze żadne auto z elektryczną windą jej nie pokonało
moze nie calkowicie wyschlo ale w miniony weekend to za bardzo problemow tam nie bylo i nawet dalo sie przejsc na nogach nie wpadajac w bloto po kolana
Tak to zawsze było tylko wystarczyło być trzeźwym
Miastek Off-road GARAGE
Serwis, części, akcesoria 4X4
ESCAPE wyciągarki, zawieszenia, namioty dachowe
iKAMPER local dealer
iODPERFORMANCE local dealer
NOWY ADRES!!! WARZYMICE 18B
502 599 717
SuperPatrolSuper TURBOintercooler
iKAMPER local dealer
502 599 717
- miastek
- V-ce prezes 4x4 szczecin
Cza było po kępach skakać a, że zazwyczaj chodziło się tam już po kilku to trudno było w kępe trafić i niektórzy nawet na czworaka atakowali
Miastek Off-road GARAGE
iKAMPER local dealer
502 599 717
iKAMPER local dealer
502 599 717
boksery sztuk 2 żółte jeden nieufny bo młody 10 miesięcy ale ułożony już -Bradley drugi to poważny 5-latek-Beycon
Co do psów to już dzwoniłam i wszystko wiem jadą z nami nawet im musiałam rezerwować miejsce w pokoiku w pałacyku będzie rtoche urwania głowy ale inaczej byśmy nie dali rady zostać na noc ale spoko psy też
Uploaded with ImageShack.us
Co do psów to już dzwoniłam i wszystko wiem jadą z nami nawet im musiałam rezerwować miejsce w pokoiku w pałacyku będzie rtoche urwania głowy ale inaczej byśmy nie dali rady zostać na noc ale spoko psy też
Agnieszka